Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ford: Τεχνολογικές καινοτομίες και πληρότητα εκπροσώπων

H Ford αποτελεί μια από τις πρωταγωνίστριες εταιρείες και στις πωλήσεις της ελληνικής αγοράς ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων καθώς η γκάμα της προσφέρει πολλαπλές και ιδιαίτερα αποδοτικές επιλογές σε όλες ανεξαιρέτως τις υπο-κατηγορίες οχημάτων. Μεταξύ αυτών φυσικά ξεχωρίζει το Ford Transit που φέτος συμπληρώνει 50 έτη ιστορίας.


Το μέλλον
Mια από τις σημαντικότερες νέες προσθήκες στη γκάμα της Ford αναμένεται να είναι η νέα γενιά του Ford Ranger που παρουσιάστηκε πρόσφατα και αναμένεται και στη χώρα μας το αργότερο στις αρχές του 2016. Πλήρως ανανεωμένο σε όλους τους τομείς, το νέο Ranger αναμένεται να θέσει να πρότυπα στην κατηγορία των ελαφρών ημιφορτηγών. 

H γκάμα
Ο μικρότερος εκπρόσωπος –από πλευράς διαστάσεων και μεταφορικών δυνατοτήτων- της Ford στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων είναι το Fiesta Van. Ωστόσο η Ford έχει να προσφέρει και στους Έλληνες πελάτες της μια πληρέστατη γκάμα οχημάτων μέσω της εντελώς νέας «οικογένειας» Transit που πρόσφατα ολοκλήρωσε το λανσάρισμα της σε όλες τις αγορές της ΕΕ. Στην εν λόγω… οικογένεια περιλαμβάνονται τα μοντέλα Transit Courier, Transit Connect, Transit Custom και Transit. Ένα από τα χαρακτηριστικότερα στοιχεία που αποδεικνύουν την εξαιρετική ποιότητα και αποδοτικότητα των εν λόγω οχημάτων είναι το γεγονός ότι έχουν κερδίσει τον διαγωνισμό «International Van of the Year Award» πέντε φορές (2003 & 2014: Transit Connect, 2013: Transit Custom, 2001 & 2007: Transit).

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ