Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι ιδιοκτήτες επαγγελματικών οχημάτων της Volkswagen μπορούν να επωφεληθούν από σημαντικές προσφορές στη συντήρηση του «συνεργάτη» τους ενώ…

Η Mercedes-Benz Hellas προσφέρει προνομιακά συμβόλαια συντήρησης και επισκευής τόσο για τα φορτηγά όσο και τα λεωφορεία της, σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις από εξειδικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό.

Προηγμένες και ουσιώδεις υπηρεσίες μετά την πώληση

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία είναι σε θέση αυτήν τη στιγμή να προσφέρει ορισμένες από τις αρτιότερες επιλογές στους κλάδους τόσο των ελαφρών όσο και των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων. Εταιρείες όπως οι Mercedes-Benz, MAN Truck & Bus, Volkswagen, Opel κ.ά. προσφέρουν εκπροσώπους με κορυφαίες επιδόσεις με τεχνολογικό υπόβαθρο ενώ, ιδιαίτερα υψηλό είναι και το επίπεδο των υπηρεσιών και προϊόντων που διαθέτουν κατά την υποστήριξη των πελατών τους μετά την πώληση. 

Οκλάδος των after-sales υπηρεσιών στα επαγγελματικά οχήματα (ελαφρά ή βαρέα) αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι της εμπορικής δραστηριότητας των εταιρειών καθώς μέσω αυτού μπορούν να «χτίσουν» μια μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες τους. Φυσικά, το γεγονός ότι αναφερόμαστε σε επαγγελματικά οχήματα – εργαλεία που καλούνται να αντιμετωπίσουν σκληρή χρήση και μεγάλες καταπονήσεις (έναντι των επιβατικών μοντέλων), η σωστή και απρόσκοπτη συντήρηση και επισκευή τους, στον ελάχιστο δυνατό χρόνο και με το μικρότερο δυνατόν κόστος, αποτελεί βασική προϋπόθεση και σε πολλές περιπτώσεις, κριτήριο αγοράς. 
Δεδομένης και της προηγμένης τεχνολογικής υπεροχής και της αξιομνημόνευτης οργάνωσης του δικτύου τους, οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά, είτε μέσω θυγατρικών εταιρειών, είτε μέσω επίσημων αντιπρόσωπων, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα πληρέστατο και εκτεταμένο δίκτυο εξουσιοδοτημένων επισκευαστών που προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες και ανταλλακτικά στους πελάτες τους. 
Η προσφορά Εργοστασιακών Εγγυήσεων έως και 6 ετών δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα ενώ και –εξειδικευμένα- συμβόλαια συντήρησης που προβλέπουν συγκεκριμένο κόστος συντήρησης για ένα όχημα σε βάθος χρόνου, αποτελούν λύσεις που ο σύγχρονος επαγγελματίας μπορεί πλέον να επιλέξει. 
Μέσω αυτών των προγραμμάτων προσφέρεται η δυνατότητα συνεχούς παρακολούθησης της συντήρησης του οχήματος καθΆ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του καθώς και επιπρόσθετες παροχές όπως παραλαβή και παράδοση του οχήματος στις εγκαταστάσεις του πελάτη από την ίδια την εταιρεία κ.ά. Επιπρόσθετα, αξίζει να αναφέρουμε την ύπαρξη και ειδικών συμβολαίων επαναγοράς του οχήματος μετά από κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα από την ίδια την αντιπροσωπεία, παρέχοντας με αυτόν τον τρόπο στον πελάτη τη δυνατότητα να αντικαταστήσει (με ένα προσυμφωνημένο κόστος) το επαγγελματικό του οχήμα με ένα νέο και πιο αποδοτικό που καλύπτει ακόμη καλύτερα τις απαιτήσεις χρήσης για την οποία προορίζεται. 
Φυσικά, δεν πρέπει να παραβλέπουμε τα εξαιρετικά πακέτα και προγράμματα που προσφέρουν οι ελληνικές αντιπροσωπείες για τον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων όπως η Εκπαίδευση Οδηγών μιας εταιρείας με στόχο την βελτίωση τους σε θέματα Οικονομικής και Ασφαλούς Οδήγησης, η Διαχείριση Στόλου Οχημάτων αλλά και οι προνομιακές προσφορές και επίσημα καινούργια ή ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά. 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ