Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του VW Amarok… εθεάθει με περιορισμένο καμουφλάζ κατά τις δοκιμές εξέλιξης της στη Σουηδία.

Πρώτες εικόνες του Amarok

2.156 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2016)

Οι νέες εικόνες του VW Amarok του 2017 που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, έρχονται να επιβεβαιώσουν την επερχόμενη παρουσίαση του νέου γερμανικού Pick-Up μέσα στους επόμενους μήνες.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η Volkswagen αναμένεται να παρουσιάσει μια ανανεωμένη έκδοση του Amarok για το 2017, τα αποκαλυπτήρια της οποίας, εκτός απρόοπτου, θα γίνουν στην προσεχή Διεθνή Έκθεση ΙΑΑ του Ανοβέρου, μέσα στο φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

Στις πιο πρόσφατες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ο φακός του φωτογράφου «συνέλαβε» μια ελαφρά καμουφλαρισμένη –μονοκάμπινη- έκδοση του VW Amarok κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης του στη Σουηδία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνοδεύουν τις εν λόγω φωτογραφίες, οι διαφορές των εν λόγω εκδόσεων του μοντέλου εστιάζονται κυρίως στο σχήμα της μάσκας και του εμπρόσθιου προφυλακτήρα ενώ νέας αισθητικής θα είναι φυσικά και τα φωτιστικά σώματα.

Σε ότι αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, οι μελλοντικές εκδόσεις του Amarok αναμένεται να εφοδιάζονται με εκδόσεις 140 ή 180 ίππων (κατά πάσα πιθανότητα) του 2,0λιτρου πετρελαιοκινητήρα της VW που θα αποδίδουν μέγιστη ροπή από 340 – 420 Nm και θα συνδυάζονται με μηχανικά ή αυτόματα ταχυτήτων.

Υπενθυμίζουμε πως πέραν του ανανεωμένου VW Amarok, η κατηγορία των Pick-Up ετοιμάζεται να υποδεχθεί αρκετά ακόμη νέα μοντέλα πέραν μέσα στο προσεχές διάστημα καθώς, πέραν της νέας γενιάς του Toyota Hilux που έχει ήδη παρουσιαστεί αλλά δεν έχει ξεκινήσει την εμπορική της πορεία στις διάφορες αγορές της ΕΕ, μέχρι το 2021 αναμένεται να λανσαριστούν τέτοιου είδους ελαφρά επαγγελματικά από τις εταιρείες Renault, Mercedes-Benz και Peugeot ή Citroen.