Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Η Hankοok παρουσίασε έναν νέο τύπο πρωτότυπου ελαστικού χωρίς αέρα με την ονομασία «iFlex».

Πρωτοποριακά ελαστικά από τη Hankook

1.992 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2015)

Στην προσπάθεια να προσφέρει νέες, αξιόπιστες αλλά και επαναστατικές λύσεις για τους πελάτες της, η εταιρεία Hankook παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο ελαστικό χωρίς αέρα με την ονομασία «iFlex».

Ένα από τα μεγαλύτερα… στοιχήματα που έχουν θέσει οι διεθνείς εταιρείες κατασκευής ελαστικών τα τελευταία χρόνια είναι η σχεδίαση, εξέλιξη και παραγωγή μιας νέας γενιάς ελαστικών χωρίς αέρα, τα οποία ωστόσο θα είναι πλήρως αξιόπιστα και αποδοτικά σε σχέση με τις συμβατικές υπάρχουσες λύσεις.

Εταιρείες όπως η Michelin έχουν ήδη εξελίξει τις δικές τους προτάσεις (βλέπε το ελαστικό «Tweel») ενώ, η πιο πρόσφατη εξέλιξη σε αυτό το ζήτημα προέρχεται από την Hankook.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, το νέο πρωτότυπο ελαστικό της –χωρίς αέρα- φέρει την ονομασία «iFlex» και ήδη έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος δοκιμών του που αφορούν σε ζητήματα ποιότητας κύλισης, πρόσφυσης αλλά και οδήγησης σε ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες.

Παρόλα αυτά, η κορεατική εταιρεία κατασκευής ελαστικών αναφέρει πως ακόμη το ελαστικό «iFlex» βρίσκεται στο στάδιο της εξέλιξης και πραγματοποιούνται εκτεταμένες έρευνες που αφορούν στην εξεύρεση λύσεων που θα το καταστήσουν πιο αποδοτικό, περισσότερο ανακυκλώσιμο και λιγότερο ενεργοβόρο.

Με αυτό ως δεδομένο δεν είναι ακόμη σε θέση να ανακοινώσει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα σχετικά με την επίσημη έναρξη της μαζικής παραγωγής του εν λόγω ελαστικού.

Εν αναμονή εξελίξεων λοιπόν…