Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ένα από τα εντυπωσιακά νέα πρωτότυπα του φετινού Jeep Easter Safari είναι το Jeep Bob Concept.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ένα από τα εντυπωσιακά νέα πρωτότυπα του φετινού Jeep Easter Safari είναι το Jeep Bob Concept.

Πρωτότυπο δίδυμο του Jeep Gladiator

17.327 Επισκέψεις στο άρθρο (11/4/2022)

Mια σειρά από εντυπωσιακά νέα πρωτότυπα, με το κάθε ένα από αυτά να εστιάζει σε ξεχωριστά αυθεντικά Jeep χαρακτηριστικά, παρουσιάζει η αμερικάνικη μάρκα στη φετινή εκδήλωση «Easter Jeep Safari» που πραγματοποιείται για 56η χρονιά. Ανάμεσά τους και δύο ξεχωριστά Jeep Gladiator.

Με 7 νέα πρωτότυπα το φετινό Easter Jeep Safari!

  • Δύο σπέσιαλ εκδόσεις του Jeep Gladiator
  • Μείξη των Wrangler και Gladiator το Jeep Bob Concept
  • Εντυπωσιάζει με τη μορφή και τις δυνατότητές του το Gladiator D-Coder concept
  • 56η εκδήλωση (9-17 Απριλίου)
 
Δέκα ξεχωριστά πρωτότυπα οχήματα, εκ των οποίων τα 7 είναι νέα, δίνουν το παρών στη φετινή εκδήλωση «Easter Jeep Safari» που πραγματοποιείται για 56η χρονιά και η οποία ξεκίνησε στις 9 και θα διαρκέσει έως και τις 17 Απριλίου 2022.
 
Η φετινή ομάδα του Easter Jeep Safari αποτελείται από τα εξής νέα πρωτότυπα: Jeep Wrangler Magneto 2.0 Concept, Jeep Grand Cherokee Trailhawk PHEV Concept, Jeep`41 Concept, Jeep Rubicon 20th Anniversary Concept, Jeep Bob Concept, Jeep D-Coder Concept by JPP και Jeep Birdcage Concept by JPP.
 
Στα πολλά και ενδιαφέροντα, περιλαμβάνονται και δύο πρωτότυπες εκδόσεις του Pick-Up της εταιρείας, του περίφημου Jeep Gladiator, με τις οποίες και θα ασχοληθούμε περαιτέρω…


Εντυπωσιακή εμφάνιση και εξελιγμένα off-road χαρακτηριστικά για το Jeep D-Coder Concept by JPP.

Εντυπωσιακή εμφάνιση και εξελιγμένα off-road χαρακτηριστικά για το Jeep D-Coder Concept by JPP.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Jeep Bob Concept

Με στόχο να ενώσουν δύο κορυφαία εκτός δρόμου οχήματα, τα Wrangler και Gladiator, οι σχεδιαστές της Jeep δημιούργησαν το πρωτότυπο Jeep Bob. Βασισμένο στο Jeep Gladiator Rubicon, το συγκεκριμένο πρωτότυπο ξεχωρίζει περισσότερο για τα χαρακτηριστικά που… απουσιάζουν. Συγκεκριμένα έχουν αφαιρεθεί και οι τέσσερις πόρτες, αλλά και οι μεσαίες κολώνες. Σε συνδυασμό με την υφασμάτινη οροφή, το Jeep Bob προσφέρει απεριόριστη επαφή των επιβατών με τη φύση.
 
Όπως και το Gladiator που είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά, το Jeep Bob εφοδιάζεται με τον βραβευμένο turbo 3λιτρο V6 Eco-Diesel κινητήρα που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και σύστημα κατ` επιλογή τετρακίνησης.

Jeep D-Coder Concept by JPP

Η διχρωμία του μαύρου γυαλιστερού χρώματος με το κόκκινο Maraschino χαρακτηρίζουν το Gladiator D-Coder concept, το οποίο πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση εστιάζει και στις εκτός δρόμου επιδόσεις με τα αμορτισέρ της FOX να ελέγχουν την κίνηση των τροχών 17Χ8,5 που φιλοξενούν τα ειδικά ελαστικά της BFGoodrich, αλλά και το snorkel της Jeep Performance Parts που τροφοδοτεί με καθαρό αέρα των ατμοσφαιρικό κινητήρα Pentastar των 3,6 λίτρων, ακόμα και όταν τα αυτοκίνητο βρίσκεται σχεδόν εξολοκλήρου βυθισμένο μέσα σε νερό. Το παρμπρίζ από Gorilla Glass και τα προστατευτικά στοιχεία εξωτερικά στο αμάξωμα, αλλά και στο ανοικτό χώρο φόρτωσης ολοκληρώνουν την εικόνα του πρωτότυπου.

Συνέχεια του άρθρου >>>