Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Το Jeep Vangler αποτελεί την (φανταστική) Van έκδοση του Wrangler.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Jeep Vangler αποτελεί την (φανταστική) Van έκδοση του Wrangler.

Θα θέλατε ένα Jeep Vangler;

11.341 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2022)

Ανεξάρτητος σχεδιαστής παίρνει στα χέρια του το Jeep Rubicon 392 των 470 ίππων και δημιουργεί ψηφιακά το «Vangler», ένα όχημα περιπέτειας που παντρεύει τις αξίες του Wrangler με τη λειτουργικότητα ενός Van.

Jeep Vangler ή αλλιώς πώς το Wrangler μεταμορφώνεται σε Van!

 
Μία από τις παραδοσιακές κόντρες στην Αμερικάνικη Ήπειρο -ειδικά στα off-road οχήματα- είναι αυτή που μαίνεται ανάμεσα στις Ford και Jeep, με την τελευταία να παίζει από θέση ισχύος χάρη στο Wrangler, το οποίο -ειδικά στην έκδοση Rubicon 392 με τον V8 Hemi κινητήρα των 6,4 λτ. και 470 ίππων- έδειχνε μέχρι πρότινος να μην έχει αντίπαλο.
 
Όμως οι συσχετισμοί δείχνουν να αλλάζουν, από τη στιγμή που η «μπλε οβάλ» εταιρεία αποφάσισε να αναβιώσει το εμβληματικό Ford Bronco, το οποίο μόλις πρόσφατα παρουσιάστηκε και στην πολυαναμενόμενη έκδοση Raptor. Μπορεί ο 3λιτρος EcoBoost κινητήρας των 400+ ίππων της Ford να υπολείπεται σε απόδοση του αντίστοιχου της Jeep, ωστόσο το κορυφαίο Bronco έρχεται με τον «αέρα» του νέου, απόλυτα θελκτικού, μοντέλου.
 
Μια ιδέα για το πώς θα μπορούσε να απαντήσει η Jeep στην Ford έρχεται από τον ψηφιακό κόσμο και συγκεκριμένα από τον Γερμανό ανεξάρτητο σχεδιαστή Samir Sadikhov, ο οποίος είναι γνωστός στα social media ως «samirscustoms». Ο εν λόγω ψηφιακός καλλιτέχνης, έχοντας κατά νου το Rubicon 392, δημιούργησε με τη φαντασία και τις δεξιότητές του το «Vangler», ενώνοντας τις λέξεις «Van» και «Wrangler».
 
Ο καλλιτέχνης δεν δημιούργησε απλά μια δυο εικόνες του φανταστικού του οχήματος, αλλά μια σειρά από εντυπωσιακά renderings στα οποία το «Vangler» εμφανίζεται να είναι έτοιμο να αντιμετωπίσει όλες τις εκτός δρόμου αντιξοότητες. Και επειδή ο χειμώνας μας δείχνει τα δόντια του, ο Samir Sadikhov δεν παρέλειψε να εξοπλίσει το όχημά του ακόμα και με ερπύστριες.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »