Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Νέο pick-up ετοιμάζει η Jeep

Νέο pick-up ετοιμάζει η Jeep

  • Νέο pick-up ετοιμάζει η Jeep
  • Νέο pick-up ετοιμάζει η Jeep

Νέο pick-up ετοιμάζει η Jeep

5.811 Επισκέψεις στο άρθρο (14/3/2023)

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στην ετήσια πασχαλινή συνάντηση Easter Safari της Jeep, η αμερικανική εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει μερικά από τα πιο ενδιαφέρονται πρωτότυπα μοντέλα, μεταξύ των οποίων κι ένα νέο pick-up.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο μοντέλο

Με το Easter Safari να πλησιάζει, η Jeep κυκλοφόρησε ένα ζευγάρι από render εικόνες που αποτελούν μία προεπισκόπηση του ανερχόμενου μοντέλου, με σκοπό να ξεσηκώσει το φανατικό κοινό των «αγροτικών».
 

«Πολεμική» εμφάνιση με τρομερές off-road δυνατότητες

Στην εικόνα απεικονίζεται ένα φορτηγό με κανονική καμπίνα και κοντή καρότσα, με τις αναλογίες να είναι αρκετά διαφορετικές από αυτές του Gladiator. Οι κεκλιμένες κολόνες Β καθώς και οι προεξοχές στους τροχούς τραβούν τα βλέμματα κεντρίζοντας το ενδιαφέρον και προϊδεάζοντας  για τρομερές εκτός δρόμου δυνατότητες. Ωστόσο όμως, οι φήμες κάνουν λόγο πως πρόκειται για μία έκδοση του ηλεκτρικού concept Wrangler Magneto.
 

Μία μίξη Wrangler με κοντή καρότσα

Το φανατικό κοινό της μάρκας υποστηρίζει πως αναμένεται να δούμε μία παραλλαγή του Wrangler, μία μίξη του κλασικού Jeep αλλά με καρότσα στο πίσω μέρος, μία σύγχρονη αναβίωση του Jeep Scrambler. Βέβαια, δε γνωρίζουμε αν θα αποτελεί κάποιο κιτ μετατροπής (όπως είχαμε δει με το Mopar JK-8) ή ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο.
 

1η Απριλίου τα αποκαλυπτήρια

Προς το παρόν, η Jeep διατηρεί «σιγή ιχθύος», χωρίς να αποκαλύπτει περαιτέρω πληροφορίες για το πρωτότυπο μοντέλο. Παρόλα αυτά, σίγουρα θα μάθουμε περισσότερα την 1η Απριλίου στο Jeep Easter Safari, το οποίο θα λάβει χώρα στην έρημο της Moab έως τις 9 Απριλίου, αποκαλύπτοντας κι άλλα πρωτότυπα μοντέλα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε