Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η χρήση προηγμένων τεχνολογικών καινοτομιών είναι ο βασικός δρόμος που η Volvo Trucks έχει επιλέξει για να βελτιώσει την ασφάλεια των οχημάτων της.

Επί σειρά 10ετιών, η σουηδική εταιρεία διεξάγει εκτεταμένες δοκιμές προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια που προσφέρουν τα οχήματα της.

Μια από τις πιο πρόσφατες καινοτομίες της είναι το σύστημα Collision Warning με Emergency Brake που είναι σε θέση να ακινητοποιήσει αυτόματα ένα φορτηγό…

… ενώ, το Lane Keeping Assist επιτρέπει στο όχημα να ανιχνεύει το ενδεχόμενο απόκλισης του από την πορεία, με βάση τις διαγραμμίσεις του οδοστρώματος.

Πως εξελίσσονται τα σύγχρονα φορτηγά;

2.229 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2015)

Στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε μπορείτε να δείτε πως η χρήση υπερσύγχρονων ρομποτικών συστημάτων αναλαμβάνει πλέον την εξέλιξη νέων τεχνολογιών για τον κλάδο των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Trucks Anatomy» που η Volvo Trucks προσφέρει στους φίλους της μέσω του διαδικτύου, παρουσιάζονται πολλαπλές χρήσιμες πληροφορίες και δεδομένα αναφορικά με την… ανατομία ενός σύγχρονου φορτηγού, καθώς και όλο το «παρασκήνιο» πίσω από την προσπάθεια εξέλιξης τεχνολογικών καινοτομιών για αυτά.

Στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε, μπορείτε να δείτε τις δοκιμές εξέλιξης του νέου συστήματος Advanced Emergency Braking το οποίο, επιβάλλεται να περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό όλων των νέων βαρέων επαγγελματικών οχημάτων που ταξινομούνται στην ΕΕ από τον Νοέμβριο του 2015.

Στο κέντρο δοκιμών της σουηδικής εταιρείας, Asta Zero, το τμήμα «Vehicle Dynamics & Active Safety» της Volvo Trucks κάνει χρήση ειδικών ρομποτικών συστημάτων που αναλαμβάνουν τον έλεγχο του οχήματος και καλούνται να ανταποκριθούν στις δοκιμές που υποβάλλουν το νέο σύστημα AEBS οι τεχνικοί της Volvo Trucks, προκειμένου να διασφαλίσουν πως θα αποτελέσει έναν ακόμη… φύλακα άγγελο για τους οδηγούς των οχημάτων της.