Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μόλις μια διετία χρειάστηκε για να παραχθούν 100.000 οχήματα της νέας γενιάς των DAF CF & XF.

Ρεκόρ παραγωγής για τα νέα DAF CF & XF

5.117 Επισκέψεις στο άρθρο (5/9/2019)

Λιγότερο από μια διετία χρειάστηκε για να συμπληρωθεί το όριο των 100.000 παραχθέντων οχημάτων για τη νέα γενιά των DAF CF & XF, χρονικό όριο που είναι και πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της εταιρείας.

Ένα DAF XF 450 4x2 FT Super Space Cab που εξήλθε από τη γραμμή παραγωγής της εταιρείας στο Αιντχόβεν ήταν το Νο. 100.000 μοντέλο της νέας γενιάς των DAF CF & XF που παράγεται από την εταιρεία.
Ωστόσο, άξιο μνείας είναι το γεγονός πως τα πρώτα οχήματα της υπάρχουσας –νέας- γενιάς των DAF CF & XF ξεκίνησαν να παράγονται από τον Ιούλιο του 2017 και έκτοτε, ήδη η παραγωγή τους ξεπέρασε ήδη τις 100.000 μονάδες.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο πρόεδρος της DAF Trucks, κ. Harry Wolters τόνισε πως: «… Το γεγονός ότι φτάσαμε στο ορόσημο παραγωγής των 100.000 οχημάτων σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, είναι η απόδειξη της ποιότητας και της αποδοτικότητας της νέας γενιάς των εκπροσώπων μας. Οι πελάτες μας εξαίρουν της αξιοπιστία, την χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και το χαμηλό λειτουργικό κόστος τους, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε το υψηλό επίπεδο άνεσης που απολαμβάνει ο οδηγός τους. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός ότι, η DAF Trucks αποτελεί τον κορυφαίο σε πωλήσεις κατασκευαστή στην Ευρωπαϊκή αγορά αναφορικά με τους τράκτορες».