Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αν και highlight του «νέου κύματος» της Renault ήταν το R5 Prototype, ωστόσο ο κ. Luca de Meo έκανε ειδική αναφορά στα LCV της μάρκας.

H Renault θα συνεχίσει να διαθέτει εκδόσεις υδρογόνου για της LCV της.

Το «νέο κύμα» της Renault

11.830 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2021)

Η μάρκα της Renault μπαίνει σε μια νέα εποχή και λανσάρει τη δική της «Nouvelle Vague», φέρνοντας -σύμφωνα με τους ιθύνοντές της- τον εκσυγχρονισμό στην ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία, οι οποίοι κάνουν λόγο για τη μετατροπή της σε μια μάρκα τεχνολογίας, υπηρεσιών και καθαρής ενέργειας. Βάσει σχεδίου, μέχρι το 2025 η Renault θα κυκλοφορήσει 14 βασικά οχήματα, από τα οποία τα 7 θα είναι πλήρως ηλεκτρικά και τα 7 θα είναι στην κατηγορία C / D. Όλα τα νέα μοντέλα θα έχουν ηλεκτρική ή υβριδική έκδοση, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσίασης της στρατηγικής Renaulution, εμφανίστηκε για πρώτη φορά το Renault 5 Prototype, το οποίο μας δείχνει τη σύγχρονη εκδοχή του εμβληματικού μοντέλου των Γάλλων.
Σε ό,τι αφορά στα ελαφρά επαγγελματικά μοντέλα της Renault, η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα επαναχρησιμοποιήσει τα παλιά LCV που κινούνται με diesel και θα τα μετατρέψει σε οχήματα που καίνε βιοαέριο ή ακόμα και σε αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα. Το παραπάνω θα λαμβάνει χώρα στο λεγόμενο «Re-Factory» εργοστάσιο στο Flins της Γαλλίας, όπου θα ανανεώνονται περισσότερα από 100.000 μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ετησίως. Στο ίδιο πλαίσιο, οι μπαταρίες θα λάβουν και αυτές τη δυνατότητα μιας δεύτερης ζωής. Παράλληλα, ως μια μάρκα «Clean Energy» η Renault φιλοδοξεί να γίνει ηγέτης της ενεργειακής μετάβασης. Έτσι, θα προσφέρει υβριδικά μοντέλα τεχνολογίας E-TECH, πλήρως ηλεκτρικά, ενώ θα συνεχίσει να διαθέτει εκδόσεις υδρογόνου για της LCV της.
 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)