Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

SYSKEVASIA ΄24: Το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο packaging & τις εκτυπώσεις!

(3/7/2024)
SYSKEVASIA ΄24: Το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στο packaging & τις εκτυπώσεις!

-Θα φιλοξενηθεί στο Metropolitan Expo από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2024
-Ανοιχτό και το Hall 4 για λογαριασμό της RETAIL PACK και των υπηρεσιών της σε χονδρικό & λιανικό εμπόριο
-Πλήθος επίσημων φορέων στηρίζουν την εκδήλωση
-Περισσότεροι από 220 οι εκθέτες από Ελλάδα

Θα φιλοξενηθεί στο Metropolitan Expo από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 3 Νοεμβρίου 2024

Οι διεργασίες και οι προετοιμασίες για τη SYSKEVASIA ΄24 μπαίνουν στην τελική τους ευθεία όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζει η ημερομηνία για την 18η Διεθνή Έκθεση Συσκευασίας, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics.
Συγκεκριμένα, μόλις 4 μήνες έχουν απομείνει για την κορυφαία εκδήλωση στο χώρο των εκτυπώσεων και του packaging, με το Metropolitan Expo να αποτελεί το χώρο που θα στεγάσει την έκθεση στο διάστημα 31 Οκτωβρίου - 3 Νοεμβρίου 2024.
Μάλιστα, είναι τρεις οι αίθουσες που θα φιλοξενήσουν την έκθεση, παρέχοντας έτσι την ευκαιρία στον πελάτη να βιώσει μια υπέροχη εμπειρία, μέσα από μια πληθώρα προϊόντων & υπηρεσιών.   
Αναλυτικότερα, στην Αίθουσα 2 θα λάβει χώρα η παρουσίαση γύρω από τα υλικά συσκευασίας και το Printing Show, την ίδια ώρα που στην Αίθουσα 3 θα αναδειχτούν πεδία τα οποία περιλαμβάνουν όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις της νέας εποχής όπως ο μηχανολογικός εξοπλισμός, τα συστήματα αποθήκευσης, η ρομποτική και οι αυτοματισμοί.
 

Ανοιχτό και το Hall 4 για λογαριασμό της RETAIL PACK και των υπηρεσιών της σε χονδρικό & λιανικό εμπόριο

Το Hall 4 θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πύλες του, προκειμένου να αναδείξει τους τομείς της λιανεμπορικής, της χονδρεμπορικής και της βιομηχανικής συσκευασίας.
Στο πλαίσιο αυτό, η RETAIL PACK αναμένεται να ξεχωρίσει τόσο χάρη στα υλικά συσκευασίας της όσο και χάρη στις υπηρεσίες χονδρικού & λιανικού εμπορίου που διαθέτει. Παράλληλα, τομείς όπως οι τεχνολογίες retail, e-commerce και άλλες συναφείς υπηρεσίες, θα προσφέρουν μια μοναδική πλατφόρμα για την προβολή των τελευταίων καινοτομιών και τάσεων στον κλάδο.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>