Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Scania: Φορτηγά δίχως οδηγό για λατομεία!

1.091 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2024)
Scania: Φορτηγά δίχως οδηγό για λατομεία!

- Αυτόνομη οδήγηση, ηλεκτροκίνηση & ωφέλιμο φορτίο, τα τρία ζητούμενα
- Περίπου 12.000 φορτηγά για εξόρυξη βρίσκονται ήδη σε λειτουργία

Αυτόνομη οδήγηση, ηλεκτροκίνηση & ωφέλιμο φορτίο, τα τρία ζητούμενα

Τις πιο ευέλικτες, λιτές και βιώσιμες λύσεις στις εργασίες των φορτηγών σε λατομεία, φέρεται να προάγει η Scania, με την γνωστή εταιρεία από τη Σουηδία να στοχεύει όχι μόνο στους αποδοτικότερους κινητήρες εσωτερικής καύσης στον κλάδο, αλλά και στην εφαρμογή λύσεων που θα περιλαμβάνουν τόσο ηλεκτρικά, όσο και αυτόνομα οχήματα.
 Ή τουλάχιστον αυτό είναι το περιεχόμενο της παρουσίας της Scania στην MINExpo International στο Las Vegas, με τους τομείς του κόστους, του λειτουργικού χρόνου και των προοπτικών ωφέλιμου βάρους στον κλάδο των εξορύξεων να ξεχωρίζουν.   
Επιπλέον, στο περίπτερο της εταιρείας στην έκθεση, αντικρίζουμε ένα φορτηγό για λατομεία, R620 10x4, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο με σύστημα αισθητήρων για αυτόνομη λειτουργία, λανσάροντας όλα τα χαρακτηριστικά στα οποία δίνουν προτεραιότητα οι ιθύνοντες την Scania, όπως: η αποδοτικότητα ωφέλιμου φορτίου, οι ταχύτεροι χρόνοι στους κύκλους εργασιών, οι χαμηλές εκπομπές ρύπων, τα υψηλά πρότυπα ασφαλείας και, στο τέλος της ημέρας, το χαμηλότερο κόστος ανά μεταφερόμενο τόνο σε σύγκριση με άλλες εναλλακτικές λύσεις. 
Όπως δηλώνει, εξάλλου, και ο Διευθυντής και Επικεφαλής της Scania Mining, Tobias Ekstedt: «Οι πελάτες μας καταλαβαίνουν πόσο πολύ ανταποκρίνεται η φιλοσοφία μας στις προκλήσεις τους και πώς εμείς στη Scania, με τις αποδοτικές λύσεις μας για το ωφέλιμο φορτίο στα φορτηγά, τους προσφέρουμε μια βιώσιμη προοπτική προς το μέλλον. Η παγκόσμια εξορυκτική βιομηχανία βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε διαδικασία μετασχηματισμού - όπως και πολλοί άλλοι τομείς - και οι λύσεις μας σχετικά με την αυτονομία και την ηλεκτροκίνηση βρίσκονται στα πρόθυρα μιας επανάστασης στην ευέλικτη εξόρυξη. Μέχρι να απογειωθεί πραγματικά, προσφέρουμε επίσης τις πιο βιώσιμες και αποδοτικές λύσεις του κλάδου: το αυτόνομο φορτηγό που εκθέτουμε στη MINExpo είναι μια τέλεια απεικόνιση των δυνατοτήτων μας».
 

Συνέχεια του άρθρου >>>