Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Transporter ενσωματώνει πλήθος hi-tech στοιχείων εξοπλισμού για να κάνει πιο πρακτική και συνάμα ευχάριστη την παραμονή στην καμπίνα.

Το μήκος του χώρου φόρτωσης κυμαίνεται από 2.450 – 2.800 χλστ. ή από 2.900 – 3.300 χλστ. χάρη σε ένα νέο έξυπνο τρόπο φόρτωσης με κρυφές καταπακτές κάτω από το διπλό κάθισμα του συνοδηγού.

Σημείο αναφοράς!

32.701 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2019)

Ανακαλύψτε τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει στον σύγχρονο επαγγελματικά, το πλήρως αναβαθμίσμενο νέο Volkswagen Transporter 6.1!

 
Το VW Transporter, ή αλλιώς ο σύντροφος των επαγγελµατιών κάθε είδους τα τελευταία 70 χρόνια µε περισσότερες από 12 εκατ. πωλήσεις παγκοσµίως, εξελίχθηκε σε όλα τα επίπεδα. Πέραν την εξωτερικής σχεδίασης που έχει αναβαθµιστεί, το νέο T6.1 έχει να επιδείξει πλέον ηλεκτρονικό σύστηµα διεύθυνσης, νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων «Digital Cockpit» που συνδυάζεται µε νέο hi-tech σύστηµα πολυµέσων, αναβαθµισµένους κινητήρες TDI που καλύπτουν τις προδιαγραφές ρύπων Euro 6d Temp EAVP όπως και τη νέα υπηρεσία «We Connect».

Εντυπωσιακό στους τοµείς άνεσης και ασφάλειας
Μια από τις σηµαντικές τεχνολογικές αναβαθµίσεις του νέου T6.1 είναι η υιοθέτηση ενός συστήµατος διεύθυνσης µε ηλεκτροµηχανική υποβοήθηση που προσφέρει βελτιωµένη ενεργητική ασφάλεια και µείωση της κατανάλωσης καυσίµου. Χάρη σε αυτό, το VW T6.1 µπορεί να εκµεταλλευτεί τα πολλαπλά ηλεκτρονικά συστήµατα: Lane Assist, Park Assist, Trailer Assist, Sign Assist, Side Protection System, Crosswind Assist κ.α. ενώ όπως είναι φυσικό, ο σχετικός εξοπλισµός άνεσης και ασφάλειας είναι πληρέστερος από ποτέ.
 
Εξελιγµένο µε γνώµονα την αποδοτικότητα
Η νέα γενιά του Transporter έχει εξελιχθεί για να καλύψει τις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελµατία. Η παροχή ρεύµατος 230V κοντά στον οδηγό, ο ασφαλισµένος αποθηκευτικός χώρος κάτω από το διπλό κάθισµα των συνοδηγών και η δυνατότητα κλειδώµατος µόνο του χώρου φόρτωσης ή της καµπίνας των επιβατών, ανεξάρτητα, είναι µερικά νέα πρακτικά στοιχεία.

Ευκολίες στην φόρτωση και νέοι κινητήρες
Το νέο VW T6.1 είναι διαθέσιµο µε δύο µήκη αµαξώµατος και δύο µεταξόνια, προσφέροντας χώρο φόρτωσης µε µήκος από 2.450-2.800 χλστ. ή από 2.900-3.300 χλστ. χάρη σε ένα νέο έξυπνο τρόπο φόρτωσης για µακριά αντικείµενα που µπορούν να χωρέσουν µέσω µια κρυφής καταπακτής κάτω από το κάθισµα του συνοδηγού.
Τέλος, οι νέοι diesel κινητήρες των 2,0 λτ. µε την προηγµένη τεχνολογία BlueMotion, που πληρούν το πρότυπο Euro6d Temp είναι διαθέσιµοι σε τρεις εκδόσεις ισχύος µε 110, 150 και 199 άλογα και συνδυάζονται είτε µε χειροκίνητο είτε µε αυτόµατο DSG κιβώτιο διπλού συµπλέκτη πετυχαίνοντας µικτή κατανάλωση που ξεκινά από τα 5,9 λτ./100 χλµ.. Επιπλέον, προσφέρεται το προαιρετικό σύστηµα τετρακίνησης 4MOTION και το µηχανικό µπλοκέ διαφορικό για τον πίσω άξονα που προσφέρουν πρόσφυση σε κάθε περίσταση και σε όλα τα τερέν. Αφήσαµε το καλύτερο για το τέλος: οι τιµές του νέου VW Transporter ξεκινούν από τις 29.450 ευρώ (με ΦΠΑ).