ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ
Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Sprinter: Μεταμορφώνεται σε τροχόσπιτο με φορητό θάλαμο DJ!

(17/10/2024)
Sprinter: Μεταμορφώνεται σε τροχόσπιτο με φορητό θάλαμο DJ!

-Η πρωτότυπη έμπνευση κατέκτησε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό «Van Conversion of the Year Awards 2024»
-Με ανταλλακτικά και αξεσουάρ από το eBay πραγματοποιήθηκε η μετατροπή του Van
-Μεταξύ των κριτών, ο επικεφαλής σχεδιαστής της McLaren στην F1, Peter Stevens

Η πρωτότυπη έμπνευση κατέκτησε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό «Van Conversion of the Year Awards 2024»

Παρά τις περιορισμένες γνώσεις και την ελλιπή εμπειρία του– κατά τα λεγόμενά του - στον τομέα των μετατροπών σε οχήματα, ένας DJ από το Essex, ονόματι Jack Lydon, κατέκτησε την πρώτη θέση στο «Van Conversion of the Year Awards 2024» που αφορά στις πρωτότυπες κι ευρηματικές «μεταμορφώσεις» πάνω σε Vans.
Κλειδί της επιτυχίας του αποδείχτηκε μια Camper Van έκδοση του Sprinter που συνδυάζει την πρακτικότητα του τροχόσπιτου με έναν πλήρως εξοπλισμένο φορητό θάλαμο DJ για δραστηριότητες party, με τον νικητή να παίρνει σπίτι του όχι μόνο το βραβείο αλλά και 10.000 λίρες (σ.σ. περίπου 12.000 ευρώ).
Πιο αναλυτικά, η μετατροπή του Jack αφού ξεχώρισε αρχικά στην κατηγορία «Best Bespoke Build» (Καλύτερης Προσαρμοσμένης Κατασκευής), για την δημιουργική ιδέα και τον καινοτόμο funky σχεδιασμό του κινητού DJ θαλάμου του, στη συνέχεια κατέκτησε την πρώτη θέση και στο σύνολο των βραβείων.
Μάλιστα, ήταν το πάθος του Jack για τη μουσική, εκείνο που τον ενέπνευσε να δημιουργήσει έναν ολοκληρωμένο χώρο προκειμένου να διευκολύνει τις ανάγκες του για ταξίδια και εμφανίσεις στην Ευρώπη, με μίξεις που ενσωματώνουν την ατμόσφαιρα του κάθε προορισμού.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>