Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα δεδομένα από 210.000 οδηγικά προφίλ από περισσότερους από 1.500 πελάτες της, αξιολόγησε η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα ξια την εξέλιξη του e-Crafter.

Τα δεδομένα από 210.000 οδηγικά προφίλ από περισσότερους από 1.500 πελάτες της, αξιολόγησε η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα ξια την εξέλιξη του e-Crafter.

Σύμφωνα με τη Volkswagen, η αυτονομία του e-Crafter είναι σχεδόν διπλάσια από αυτή που χρειάζεται ένα τυπικό βαν διανομών.

Μακρά εξέλιξη σε συνεργασία με τους πελάτες

7.530 Επισκέψεις στο άρθρο (17/5/2021)

Για την εξέλιξη του e-Crafter, η Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα αξιολόγησε 210.000 οδηγικά προφίλ από περισσότερους από 1.500 πελάτες της. Αυτή η μελέτη έδειξε ότι η πλειοψηφία των οδηγών διανύουν καθημερινά με το βαν τους 70-100 χιλιόμετρα, με τη Volkswagen να εξασφαλίζει στο e-Crafter σχεδόν διπλάσια ηλεκτρική αυτονομία. Ο στόχος ήταν η δημιουργία ενός ηλεκτρικού μεγάλου πάνελ-βαν το οποίο θα έχει πρακτικά τεχνικά χαρακτηριστικά που θα υπερκαλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες του χρήστη, διατηρώντας παράλληλα την τιμή απόκτησής του σε χαμηλά επίπεδα, ώστε να αποτελεί ιδανική λύση για κάθε επαγγελματία.
 
Ως μέρος της διαδικασίας εξέλιξης, ένας στόλος από 38 e-Crafter προπαραγωγής τέθηκε στη διάθεση 25 μεγάλων εταιρειών αστικών διανομών στη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ολλανδία και τη Σουηδία, με τη Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα να συλλέγει πολύτιμα δεδομένα προερχόμενα κατευθείαν από τους μελλοντικούς χρήστες του οχήματος.
 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)