Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα Mercedes-Benz V-Class έχει να επιδείξει πιο επιθετική και δυναμική σχεδίαση αμαξώματος χάρη σε στοιχεία όπως η νέα μάσκα και ο επανασχεδιασμένος προφυλακτήρας.

Εντυπωσιακός ο εσωτερικός διάκοσμος με κορυφαίο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας, προσφέρει ακόμη και καθίσματα με λειτουργία… μασάζ σε όλες τις θέσεις!

Ο νέος πετρελαιοκινητήρας των 1,95λτ. θα είναι διαθέσιμος σε εκδόσεις με ισχύ 163, 190 ή 239 ίππων με μέγιστη ροπή 500 (+30!) Nm από τις 1.600 σ.α.λ. και μέση κατανάλωση από 5,9 λτ./100χλμ.

Στο τιμόνι της νέας V-Class!

4.071 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2019)

Προσκεκλημένοι της Mercedes-Benz στην Ισπανία, είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε πίσω από τιμόνι της νέας V-Class, ενός εκ των πολυτελέστερων, ασφαλέστερων και προηγμένων τεχνολογικά πολυθέσεων MPVs της αγοράς.

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη Επαγγελματικά που κυκλοφορεί σύντομα, σας προσφέρουμε τις πρώτες εντυπώσεις που αποκομίσαμε πίσω από το τιμόνι της νέας γενιάς της Mercedes-Benz V-Class, την οποία είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε στα περίχωρα της Βαρκελώνης, κατά τη διάρκεια της πανευρωπαϊκής παρουσίασης της.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ ή να… περιμένετε λίγες ημέρες ακόμη!