Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Ranger Raptor διακρίνεται για την ιδιαίτερα δυναμική σχεδίαση του αμαξώματος, που ενσωματώνει όλα τα βασικά γνωρίσματα του τμήματος Ford Performance.

Στο τιμόνι του νέου Ford Ranger Raptor! (+video)

5.303 Επισκέψεις στο άρθρο (15/5/2019)

Προσκεκλημένοι της Ford, βρεθήκαμε στο Μαρόκο για την πρώτη οδηγική επαφή με το νέο –κορυφαίο- Ford Ranger «Raptor» επί… αφρικανικού εδάφους. Μάθετε περισσότερα…

Εντυπωσιακό και δυναμικό
 
Αποτελώντας ουσιαστικά μια «μικρογραφία» του F-150 Raptor, το νέο Ranger Raptor διακρίνεται για την ιδιαίτερα δυναμική σχεδίαση του αμαξώματος, που ενσωματώνει όλα τα βασικά γνωρίσματα του τμήματος Ford Performance. Στο εμπρόσθιο τμήμα συναντάμε μια επανασχεδιασμένη μάσκα και έναν έντονα προτεταμένο προφυλακτήρα με ειδικές ενισχύσεις στο κάτω μέρος του.
Παράλληλα σε αυτόν εδράζονται ειδικοί προβολείς ομίχλης με λυχνίες LED. Παράλληλα, στιβαροί και ενισχυμένοι είναι και οι θόλοι των τροχών ενώ, αυξημένες είναι και οι διαστάσεις του αμαξώματος.
Συγκεκριμένο, το μήκος ανέρχεται στα 5.347 χλστ., το πλάτος στα 2.180 χλστ. και το ύψος στα 1.873 χλστ. ενώ το μετατρόχιο ορίζεται στα 1.710 χλστ. σε αμφότερους τους άξονες. Το μεταξόνιο είναι μήκους 3.220 χλστ. με την απόσταση του οχήματος από το έδαφος να είναι στα 283 χλστ. (από 229 χλστ.) Η γωνία προσέγγισης διαμορφώνεται στις 32,5 μοίρες (από 28), η γωνία ράμπας στις 24 και η γωνία αποχώρησης στις 24 μοίρες αντίστοιχα.
Να αναφέρουμε πως οι σχεδιαστές έδωσαν έμφαση στην προστασία του αμαξώματος  και για τον λόγο αυτό, τα πλευρικά σκαλοπάτια έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν φθορά του πλαϊνού τμήματος (πόρτες) από τις διάφορες πέτρες και άλλα αντικείμενα κατά την εκτός δρόμου κίνηση του οχήματος.
 
Περισσότερα για το νέο Ford Ranger Raptor με βάση τις πρώτες εμπειρίες που αποκομίσαμε από αυτό στο Μαρόκο, μπορείτε να βρείτε εδώ καθώς και στο video που ακολουθεί…