Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Συνεργασία Nissan & Blink στις υποδομές φόρτισης οχημάτων

3.740 Επισκέψεις στο άρθρο (17/7/2020)

Η εν λόγω συνεργασία ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της παρουσίασης της εταιρείας Blink Charging Hellas στο Ζάππειο Μέγαρο.

Παρουσία εκπροσώπων της Πολιτείας όπως ο υπουργός Εσωτερικός, κ. Π. Θεοδωρικάκος, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κ. Καραμανλής, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, κ. Κ. Χατζηδάκης, η γ.γ. Ενέργειας και Ορυκτών Πόρων του ΥΠΕΝ, κ. Α. Σδούκου, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, κ. G.R. Pyatt, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την παρουσίαση της Bling Charging Hellas στο Ζάππειο Μέγαρο.
Η εταιρεία Blink Charging Co. συγκαταλέγεται στις κορυφαίες στο τομέα της διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων για την αγορά των ΗΠΑ και μια από τις πρώτες εταιρείες που συνεργαστεί στην ελληνική αγορά είναι η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nissan Νικ.Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., κ. Τάκης Θεοχαράκης, ανέφερε μεταξύ άλλων: «… Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την Blink ως συνεργάτη μας, στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης. Η Nissan, ως πρωτοπόρος αυτοκινητοβιομηχανία στην κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων, εργάζεται συστηματικά για ένα μέλλον βιώσιμης κινητικότητας χωρίς εκπομπές CO2. Μέσω αυτής της συνεργασίας θα διευρύνουμε το πεδίο των διαθέσιμων επιλογών σε λύσεις που αφορούν στη φόρτιση των οχημάτων μας, τόσο για το δίκτυο των αντιπροσώπων μας, όσο και για τους πελάτες μας. Είμαστε βέβαιοι πως η συνεργασία αυτή θα στεφθεί με τη μέγιστη επιτυχία και για αυτόν το σκοπό θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις».
Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως στην παρούσα φάση η Nissan προσφέρει στην ελληνική αγορά τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα επιβατικά μοντέλα Leaf και e-Evalia όπως και το ελαφρύ επαγγελματικό e-NV200 με σημαντικά κίνητρα και οφέλη, στο πλαίσιο και των μέτρων που προωθεί η Πολιτεία για την Ηλεκτροκίνηση.