Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Παράταση ενός μήνα δόθηκε στην ημερομηνία λήξης των ηλεκτρονικών αιτήσεων για την ένταξη στο τρέχον πρόγραμμα ενίσχυσης των αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών.

Συνεχίζεται η αναβάθμιση των ΚΤΕΛ

5.924 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2019)

Το υπουργείο Ανάπτυξης ανακοίνωσε τη μηνιαία παράταση της λήξης ηλεκτρονικής υποβολής των σχετικών αιτήσεων για την ενίσχυση του τομέα αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών μέσω ΕΣΠΑ.

Όπως είχαμε δημοσιεύσει στις αρχές Ιουνίου, μέσω του προγράμματος «Ενίσχυση Επιχειρήσεων του τομέα αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών για την υιοθέτηση συστήματος και την παροχή υπηρεσιών ολοκληρωμένης πληροφόρησης του επιβατικού κοινού και ηλεκτρονικού εισιτηρίου», προβλέπονταν η διεκδίκηση χρηματοδότησης με κονδύλια ύψους 16,2 εκ. ευρώ σε όλα τα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ της χώρας.
Ωστόσο, η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των σχετικών αιτήσεων είχε οριστεί να έχει διάρκεια από τη 2η Ιουλίου – 30η Σεπτεμβρίου 2019 (έως τις 16:00).
Παρόλα αυτά, μετά και την σχετική συνάντηση που είχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Α. Γεωργιάδης, με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ) και της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΣ), ανακοινώθηκε η παράταση της ημερομηνίας λήξης υποβολής των αιτήσεων κατά έναν μήνα, προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα στις συμμετοχές.