Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος διακρίνεται για το κορυφαίο επίπεδο της ποιότητας κατασκευής και τον πλούσιο εξοπλισμό.

Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο της X-Class ανέρχεται στους 1,1t.

Mercedes-Benz X-Class

43.253 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Mια από τις πιο επιβλητικές και παράλληλα δυναμικές προτάσεις στην κατηγορία των Pick-Up και της ελληνικής αγοράς είναι χωρίς αμφιβολία η Mercedes-Benz X-Class, ένα μοντέλο που ξεχωρίζει άμεσα χάρη στον πολυτελή χαρακτήρα και το κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο του σε όλους τους τομείς. 
Με εξαιρετικούς χώρους στο εσωτερικό για έως και πέντε επιβάτες, η –αυστηρά- διπλοκάμπινη X-Class διακρίνεται για τα υπερσύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας, που αναλαμβάνουν να λύσουν τα χέρια του οδηγού σε δύσκολες περιστάσεις. 
Ο χώρος φόρτωσης έχει ωφέλιμο μήκος 1,58μ. και επιτρέπει την υποστήριξη φορτίων βάρους έως και 1.067 κιλών με την ελκτική ικανότητα του μοντέλου να ανέρχεται στους 3,5t. 
Στους κινητήρες, συναντάμε δύο εκδόσεις 163 ή 190 ίππων ενός πετρελαιοκινητήρα 2,3λτ. καθώς και ένα V6 μηχανικό σύνολο 3,0λτ. που αποδίδει ισχύ 258 ίππων και μέγιστη ροπή 550 Nm. 
Σε συνδυασμό με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων ή αυτόματο 7 σχέσεων, τα εν λόγω μηχανικά σύνολα επιτυγχάνουν μέση κατανάλωση καυσίμου από 7,3λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από τα 192 g/km αντίστοιχα. 

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click