Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αναλόγως της έκδοσης αμαξώματος, το νέο L200 μπορεί να υποστηρίξει φορτία με βάρος έως και 1.120 κιλά.

Ευρύχωρο, με καλή ποιότητα υλικών και αναπαυτικά καθίσματα για όλους τους επιβάτες το εσωτερικό του νέου L200.

Mitsubishi L200

43.259 Επισκέψεις στο άρθρο (28/1/2020)

Πολλάπλες και σημαντικές είναι οι τροποποιήσεις που έχει δεχθεί η 6η γενιά του L200, που πρόσφατα ξεκίνησε την εμπορική της πορεία και στην ελληνική αγορά. 
Εκτός της νέας σχεδίασης αμαξώματος και εσωτερικού, το ιαπωνικό Pick-Up έχει να επιδείξει αρκετές ακόμη δομικές ενισχύσεις στο πλαίσιο και την καμπίνα ενώ, αλλαγές υπάρχουν και στη δομή της ανάρτησης. 
Διαθέσιμο σε εκδόσεις με επιμηκυμένη ή διπλή καμπίνα, το νέο L200 έχει να επιδείξει βελτιωμένες μεταφορικές δυνατότητες καθώς ο μέγιστο μήκος του χώρου φόρτωσης του ανέρχεται στα 1,85μ., το πλάτος στα 1,47μ. ενώ, με το μεικτό βάρος του οχήματος να ανέρχεται στους 3,1t., είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 1.120 κιλών ή να έλξει trailers με φρένα βάρους έως και 3,1t. 
Καταλήγοντας, αξίζει να σημειώσουμε πως ο νέος πετρελαιοκινητήρας των 2,2λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του, αποδίδει ισχύ 150 ίππων και διακρίνεται για την ελαστικότητας. Σε συνεργασία με χειροκίνητα ή αυτόματα κιβώτια έξι σχέσεων, είναι σε θέση να διασφαλίσει μέση κατανάλωση καυσίμου από τα 8,6λτ./100χλμ. με βάση το πρότυπο WLTP ενώ οι εκπομπές ρύπων του ξεκινούν από τα 226 g/km.

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click