Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Το Peugeot Partner.

Το εσωτερικό του Peugeot Partner.

Το Opel Combo Life.

Το εσωτερικό του Opel Combo Life.

Το Citroën Berlingo.

Το εσωτερικό του Citroën Berlingo.

Νέα Peugeot Partner, Citroën Berlingo & Opel Combo Life

3.257 Επισκέψεις στο άρθρο (26/6/2018)

Μετά την παρουσίαση των οικογενειακών Peugeot Partner, Citroën Berlingo και Opel Combo Life, οι τρεις μάρκες που ανήκουν στον όμιλο PSA παρουσίασαν τα τρία ελαφριά επαγγελματικά βαν.

Τα τρία μοντέλα τα οποία δίνουν έμφαση στην επαγγελματική χρήση, όπως είναι φυσικό έρχονται με κάποιες αλλαγές τόσο στον εξωτερικό όσο και στον εσωτερικό σχεδιασμό, προσφέροντας σύμφωνα με της εταιρείες περισσότερη πρακτικότητα από ποτέ.
 
Ξεκινώντας από το Peugeot Partner, το i-Cockpit της εταιρίας προσαρμόζεται και στα οχήματα της συγκεκριμένη κατηγορίας και έχει ως στόχο να προσφέρει καλύτερη ορατότητα, κάτι που επιτυγχάνεται χάρης τη χρήση καμερών, η εικόνες των οποίων προβάλλονται στην οθόνη πέντε ιντσών που είναι τοποθετημένη στο σημείο που συνήθως βρίσκεται ο εσωτερικός κεντρικός καθρέφτης.
 
Το Partner διαθέτει επιπλέον ένα σύστημα που ονομάζεται overload alert και προειδοποιεί τον οδηγό για το ποσοστό φορτώματος, ανάβοντας μία λευκή LED ένδειξη όταν επιτευχθεί το 90% της συνολικής χωρητικότητας, ενώ σε περίπτωση υπέρβασης του μέγιστου επιτρεπόμενου φορτίου, ενεργοποιείται αυτόματα μια κίτρινη λυχνία LED και συνοδεύεται από οπτική προειδοποίηση στο ταμπλό.
 
Το στάνταρ Partner έχει μήκος 4.4 μέτρα, ωστόσο υπάρχει και η πιο μεγάλη έκδοση που μετράται σε 4.75, ενώ το ωφέλιμο φορτίο ανάλογα με την έκδοση κυμαίνεται από 650 έως 1.000 κιλά.
 
Περνώντας στο νέο Citroën Berlingo, η τρίτη γενιά του μοντέλου έκανε την εμφάνισή της και προσφέρεται στις ίδιες ακριβώς εκδόσεις (M και XL). Το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο είναι 1.000 κιλά και υπάρχουν οι εκδόσεις «Worker» και «Driver», οι οποίες μεταξύ άλλων διαφέρουν στα επίπεδα εξοπλισμού. Επιπλέον το νέο Berlingo στην έκδοση Crew Cab μπορεί να φιλοξενήσει έως και πέντε επιβάτες, ενώ σε αυτή του Cab Extenso μέχρι τρεις.
 
Όπως αναφέρει η γαλλική φίρμα με τη βοήθεια μέχρι και 20 συστημάτων υποστήριξης οδηγού, το Berlingo είναι ασφαλέστερο από ποτέ και έρχεται επίσης με το σύστημα overload alert που βρίσκουμε και στο Partner
 
Όσον αφορά το Opel Combo, η πέμπτη γενιά έρχεται και αυτή με το ίδιο μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που μετράται στα 1.000 κιλά, ενώ και σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να βρούμε πολλά συστήματα υποστήριξης οδηγού, όπως και το σύστημα overload alert. Όπως συμβαίνει και με τα αντίστοιχα μοντέλς της Peugeot και της Citroën, το νέο Combo παίρνει επίσης ένα ζευγάρι κάμερες οπισθοπορείας που βοηθούν τον οδηγό να έχει καλύτερη ορατότητα στο πίσω μέρος, ενώ σε ότι αφορά τις πωλήσεις του μοντέλου έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν το Σεπτέμβριο.
 
Τέλος οι παραγγελίες του Berlingo έχουν ήδη ξεκινήσει και το όχημα θα λανσαριστεί μέχρι το τέλος του έτους, ενώ η Peugeot θα έχει διαθέσιμο για πώληση το Partner από τον Νοέμβριο, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το κόστος των τριών νέων επιλογών στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα.