Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα λιπαντικά JLM ανακοινώνουν βελτιωμένη φόρμουλα για το DPF ReGen Plus

2.135 Επισκέψεις στο άρθρο (1/6/2021)

Η JLM Lubricants ανακοίνωσε μια σημαντική βελτίωση στο εμβληματικό bestseller Diesel DPF ReGen Plus. Αυτό έρχεται σε ένα μήνα που έχει δει την μάρκα να προσθέτει τρία νέα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας στην γκάμα της.

Από την έδρα της JLM Lubricants στο Άμστερνταμ, ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος κος Gilbert Groot είπε: "Το ReGen Plus είναι μια προληπτική φόρμουλα για όλα τα πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα με φίλτρα σωματιδίων. Είναι το απόλυτο προϊόν συντήρησης για DPF, διατηρώντας το σε βέλτιστη κατάσταση. Πωλούνται χιλιάδες κάθε μήνα σε 40 χώρες. Οι μηχανικοί το χρησιμοποιούν κατά τη διαδικασία συντήρησης του DPF και το συνιστούν στους πελάτες τους ως μέρος μιας συνεχούς διαδικασίας συντήρησης. Τώρα έχουμε αλλάξει τον τύπο από μια οργανο-μεταλλική βάση σιδήρου σε Δημήτριο (Cerium). Αυτό συμβαίνει επειδή μπορούμε να δούμε με δοκιμές ότι το Δημήτριο έχει υψηλότερη αποτελεσματικότητα σε χαμηλότερη δόση από το σίδηρο και είναι αποτελεσματικό σε πολλά σενάρια - για παράδειγμα εάν το φίλτρο έχει ήδη τέφρα ή υπάρχει περισσότερο θείο στο πετρέλαιο. Το Δημήτριο έχει καλή καταλυτική επίδραση σε σχετικά χαμηλότερη θερμοκρασία από το σίδηρο και στην φόρμουλά μας, η παραλλαγή Δημητρίου έχει υψηλότερη δόση - βασικά βάζουμε περισσότερο από τα καλά πράγματα! Όταν καίγεται το Δημήτριο, παράγει λιγότερη αιθάλη από το σίδηρο, οπότε το φίλτρο DPF επωφελείται από αυτή τη συσσώρευση τέφρας χαμηλότερης από το σίδηρο."

"Η αντικατάσταση του σιδήρου με Δημήτριο έχει επίσης περιβαλλοντικά οφέλη, επειδή το Δημήτριο παράγει χαμηλότερες εκπομπές από το σίδηρο (συμπεριλαμβανομένων των επικίνδυνων εκπομπών). Τα περισσότερα ανταγωνιστικά προϊόντα που χρησιμοποιούν τη φόρμουλα με βάση το σίδηρο χαρακτηρίζονται ως καθαριστικά DPF,ενώ δεν είναι. Είναι ενισχυτικά", λέει ο κος Groot. "Η φόρμουλά μας είναι μια φόρμουλα συντήρησης του DPF, επειδή έχουμε ένα ειδικό DPF καθαριστικό που περιέχει Πλατίνα καθώς και Δημήτριο. Θέλω να πιστεύω ότι με τη φόρμουλα Δημητρίου στο ReGen Plus ξεπερνάμε τον ανταγωνισμό μόνο για αυτόν τον λόγο. Ο σίδηρος είναι φθηνότερος στη χρήση από το Δημήτριο, αλλά δεν έχει τις μοναδικές ευεργετικές του ιδιότητες."

"Το ReGen Plus μας είναι κατάλληλο για όλα τα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων λεωφορείων και φορτηγών", συνεχίζει ο κος Groot. "Επειδή έχουν συνεχείς αναγεννήσεις DPF, το προϊόν μας θα τα διατηρήσει σε καλή κατάσταση μεταξύ της συντήρησης. Με κοντινές διαδρομές ξεκινήματος και σταματημάτων συνεπεία της πανδημίας, έχουμε δει ότι η ζήτηση για αυτό το προϊόν υπερβαίνει τις αισιόδοξες προβλέψεις μας. Αυτό βοηθά αναμφίβολα το γεγονός ότι οι οδηγοί και οι μηχανικοί των συνεργείων αναζητούν τώρα προϊόντα υψηλής ποιότητας για την πρόληψη και επισκευή για να μειώσουν το κόστος. Το ReGen Plus ανταποκρίνεται ακριβώς στην πρόληψη."

"Η νέα φόρμουλα εφαρμόστηκε και εγκρίθηκε από τον Darren Darling, ιδρυτή του δικτύου DPF Doctor Network. Ο Darren είναι ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο παράδειγμα σε όλα τα συστήματα DPF, οπότε η έγκρισή του παίζει μεγάλο ρόλο στη διατήρηση της αξιοπιστίας μας σε μια ανταγωνιστική αγορά όπου κατώτερες φόρμουλες μπορούν να κρύβονται πίσω από γυαλιστερά σήματα. Με το ReGen Plus μπορούμε να πούμε χωρίς δισταγμό ότι διατηρεί τα DPF σε κατάσταση «όπως καινούργιο» και αποτρέπει το υψηλό κόστος αντικατάστασης και τις δαπανηρές επισκευές. Ωστόσο, το μόνο που πρέπει να κάνει ένας οδηγός είναι να προσθέσει το δοχείο στη δεξαμενή καυσίμου για κάθε 50 λίτρα καυσίμου και οδηγήστε κανονικά." καταλήγει ο κος Groot.

JLMPro Μοναστηρίου 435, 56334 Κορδελιό Θεσσαλονίκης, 2310 546549
[email protected]
www.jlmpro.gr