Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το Dacia Dokker Van έχει αποδείξει επανειλημμένα και σε μια μεγάλη γκάμα χρήσεων την εξαιρετική αξιοπιστία και αποδοτικότητα του.

    Dacia Dokker Van: Μια «έξυπνη» ιδέα με εγγυημένη απόδοση

    26.159 Επισκέψεις στο άρθρο (17/8/2021)

    Με μήκος αμαξώματος στα 3,63μ., το άκρως ευέλικτο Dokker Van (κύκλος στροφής στα 11,1μ.) προσφέρει τη δυνατότητα μεταφοράς αντικειμένων με μήκος έως 1,9μ. ενώ, στην περίπτωση που επιλεγεί η λύση του αναδιπλούμενου διαχωριστικού πλέγματος και του –πολυχρηστικού- καθίσματος «Dacia Easy Seat», μπορεί να υποστηρίξει αντικείμενα (π.χ. σωλήνες) μήκους έως και 3,11μ.!

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »

    Το μεγάλο άνοιγμα τόσο της πλευρικής όσο και της δίφυλλης πίσω θύρας, διασφαλίζει την άνετη πρόσβαση σε έναν χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο πλάτος 1,41μ. που μειώνεται στα 1,17μ. μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών.
    Την ίδια στιγμή, ο εκπρόσωπος της Dacia στην κατηγορία των Vanettes, μπορεί να υποστηρίξει ωφέλιμο φορτίο έως και 693 κιλών, την ίδια στιγμή που το μεικτό βάρος του δεν υπερβαίνει τους δύο τόνους (1,99t.).

    Αν μάλιστα συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι είναι σε θέση να έλξει trailers με φρένα βάρους έως και 1,2t., καθίσταται σαφές πως το Dacia Dokker Van, με το προσιτό κόστος αγοράς, το ιδιαίτερα περιορισμένο Κόστος Συντήρησης (που σύμφωνα με την εταιρεία περιορίζεται στα 0,5 ευρώ/ημέρα για την 1η 5ετία) αλλά και τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, δεν είναι απλώς ένα αξιόπιστο «εργαλείο», αλλά θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα στον πιο έμπιστο και αποδοτικό «συνεργάτη» σας.
    Μοντέλο Dacia Dokker
    Χώρος φόρτωσης  
    Μήκος (χλστ.) 1.901 (Dacia Easy Seat: 3.110)
    Πλάτος (χλστ.) 1.413
    Πλάτος - θόλοι (χλστ.) 1.170
    Ύψος (χλστ.) 1.271
    Όγκος (κ.μ.) 3,3 (Dacia Easy Seat: 3,9)
    Κατώφλι φόρτωσης (χλστ.) 565
    Βάρη  
    Μεικτό (κιλά) 1.990
    Ωφέλιμο (κιλά) 693
    Ελκτική ικανότητα με φρένα (κιλά) 1.200
    Ελκτική ικανότητα χωρίς φρένα (κιλά) 655

    Kοινοποίησε το »
    Σχολιάσε το στο facebook »