Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τεχνολογίες άνεσης και πρακτικότητας στα LCVs

18.419 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2019)

Με γνώμονα την βέλτιστη άνεση, αποδοτικότητα και πρακτικότητα κατά τη διάρκεια των δρομολογίων, οι διεθνείς αυτοκινητοβιομηχανίες προσφέρουν πλέον μια εντυπωσιακή γκάμα καινοτόμων τεχνολογιών. Ανακαλύψτε τις!

Σε αντιστοιχία με τα επιβατικά οχήματα, οι νέες προτάσεις από την αγορά των ελαφρών επαγγελματικών δεν έχουν να ζηλέψουν το παραμικρό σε ότι αφορά στον εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας χωρίς να παραβλέπουμε τις πολλαπλές νέες λύσεις που άπτονται της βελτίωσης της εργονομίας και γενικότερα, τη διευκόλυνση του έργου του οδηγού, που θα κληθεί να παραμείνει για μεγάλα χρονικά διαστήματα –καθημερινά- εντός του οχήματος του κατά τη διάρκεια των δρομολογίων.
Πλέον, τα επαγγελματικά οχήματα έχουν να προσφέρουν ένα υψηλότατο επίπεδο άνεσης και ασφάλειας καθώς και ειδικά εξελιγμένες λύσεις όπως η ευμετάβλητη χωροταξική διαρρύθμιση της καμπίνας των επιβατών, οι πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι, τα προηγμένα συστήματα πολυμέσων κ.ά. χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τεχνολογικές καινοτομίες που διασφαλίζουν π.χ. ευρύτερο οπτικό πεδίο, ευκολία στην πρόσβαση στον χώρο φόρτωσης, στη στερέωση των φορτίων αλλά και την εν γένει διαχείριση των διαδικασιών φόρτωσης / μεταφοράς / εκφόρτωσης πάσης φύσεως φορτίων.
Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τρεις ιδιαίτερες νέες προτάσεις από την ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών, που επιδεικνύουν ορισμένες χαρακτηριστικές νέες «λύσεις» για τον σύγχρονο επαγγελματία.