Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Θερμική κάμερα TOPDON – Δείτε περισσότερα από το ανθρώπινο μάτι

Θερμική κάμερα TOPDON – Δείτε περισσότερα από το ανθρώπινο μάτι

8.480 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2023)

- Η TOPDON παρέχει την σειρά θερμικών καμερών TCView
- Για χρήση σε εργασίες συντήρησης σπιτιού, επαγγελματικής επισκευής αυτοκινήτων, φυτοπροστασία, γεωργία, ηλεκτρική διάγνωση, φροντίδα ζώων κ.α.
-Μπορούν να συνδεθούν με υπολογιστή, αλλά και με smartphone - tablet.

Στον τομέα της φωτογραφίας, οι τυπικές ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και τα smartphones έχουν γίνει εργαλεία με σημαντική παρουσία. Σχεδόν 100 εκατομμύρια φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ανάλυσης μοιράζονται μόνο στο Instagram κάθε μέρα. Ωστόσο, υπάρχουν καταστάσεις όπου αυτές οι συμβατικές φωτογραφικές μηχανές υπολείπονται, καθώς δεν μπορούν να παρέχουν συγκεκριμένες πληροφορίες ή να αποτυπώσουν τις ακριβείς εικόνες που απαιτούνται. Σε αυτό το σημείο αναλαμβάνουν δράση οι θερμικές απεικονιστικές μηχανές.
 
Φανταστείτε να μπορείτε να δείτε ότι η θερμοκρασία του σώματος κάποιου υπερβαίνει τους 39℃, υποδεικνύοντας πυρετό. Φανταστείτε επίσης  να έχετε τη δυνατότητα να εντοπίζετε τη θέση των σωλήνων ζεστού νερού μέσα σε έναν τοίχο, να δείτε αν τα ηλεκτρικά καλώδια υπερθερμαίνονται, ή ακόμη και να εντοπίζετε το σκύλο σας έξω σε μια νύχτα χωρίς φεγγάρι. Όλα αυτά γίνονται δυνατά μέσω μιας θερμικής κάμερας.
 
Η σειρά TOPDON TCView είναι μια συλλογή προηγμένων συσκευών θερμικής απεικόνισης που δημιουργήθηκε σχολαστικά από την TOPDON για να ικανοποιεί τις απαιτήσεις των χρηστών για υψηλή ανάλυση, ακριβείς μετρήσεις και πρακτικές εφαρμογές. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει τις συσκευές TC001/TC002, TC003 και TC004/TC005, καλύπτοντας τις ανάγκες των smartphones, των tablet και των φορητών συσκευών, παρουσιάζοντας στους χρήστες μια ευρεία γκάμα προϊόντων.
 
Για την επίτευξη θερμικής απεικόνισης υψηλής ευκρίνειας σε smartphones, οι συσκευές TC001 (Android) και TC002 (iPhone) έχουν σχεδιαστεί ειδικά για έξυπνες κινητές συσκευές. Το συμπαγές μέγεθός τους και η φιλική προς το χρήστη λειτουργία τους δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να μετατρέψουν τα smartphones τους σε θερμικές κάμερες υψηλής ακρίβειας απεικόνισης. Προσφέρουν μετρήσεις με ευρύ φάσμα θερμοκρασιών που καλύπτει από -20°C έως 550°C. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν το ψευδοχρώμα ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις διαφόρων σεναρίων εφαρμογής.
 
Ο TC003, ένας θερμικός απεικονιστής με βάση το tablet της σειράς TCView, παρέχει φακούς υπέρυθρου και ορατού φωτός, συγχωνεύοντας απρόσκοπτα εικόνες ορατού φωτός με υπέρυθρες πραγματοποιώντας έτσι ολοκληρωμένες ανιχνεύσεις θερμοκρασιών. Αυτή η συσκευή υποστηρίζει αποθήκευση φωτογραφιών και βίντεο και διαθέτει μια πλούσια σε χαρακτηριστικά έξοδο αναφορών ανίχνευσης. Η λειτουργικότητα επέκτασης OTG την καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλη για επαγγελματίες όπως οι επιθεωρητές κατοικιών.
 
Στην παραδοσιακή σειρά θερμικών εικόνων χειρός, οι TC004 και TC005 διαθέτουν στιβαρή και ανθεκτική κατασκευή, κάνοντάς τις ευέλικτες και βολικές για εξωτερικούς χώρους, κατασκευές και ηλεκτρικές εφαρμογές. Οι χρήστες μπορούν να τις συνδέσουν σε υπολογιστή μέσω USB για παρατήρηση σε πραγματικό χρόνο σαφέστερων μεταβολών της θερμοκρασίας.
 
Ξεχωρίζοντας με την υψηλή ανάλυση 256x192, η σειρά TCView εξασφαλίζει στους χρήστες καθαρές θερμικές εικόνες. Με θερμική ευαισθησία 40mk, οι μετρήσεις θερμοκρασίας είναι εξαιρετικά ακριβείς. Επιπλέον, η προηγμένη λειτουργία της δευτερογενούς ανάλυσης εικόνας επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν σε βάθος ανάλυση των αποθηκευμένων θερμικών εικόνων, αποκαλύπτοντας τη θερμοκρασία κάθε εικονοστοιχείου.
 
Πέρα από το πεδίο της φωτογραφίας, η σειρά TCView βρίσκει εκτεταμένες εφαρμογές στην αυτοκινητοβιομηχανία, προσφέροντας αξιόπιστα εργαλεία για εργασίες που κυμαίνονται από τη διάγνωση δυσλειτουργιών του αυτοκινήτου έως τη βελτιστοποίηση της θερμικής απόδοσης του κινητήρα. Οι θερμικές απεικονιστικές μηχανές είναι επίσης ανεκτίμητες για την ανακάλυψη κρυφών ελαττωμάτων σε κτιριακές κατασκευές, όπως διαρροές και ζημιές στη μόνωση. Η σειρά TCView παρέχει σαφείς θερμικές εικόνες που απεικονίζουν με ακρίβεια τις διαφορές κατανομής της θερμοκρασίας, βοηθώντας στον γρήγορο εντοπισμό των περιοχών απώλειας θερμότητας.
 
 
Στο πεδίο των ηλεκτρικών συστημάτων, οι θερμικές απεικονίσεις χρησιμοποιούνται για την ανίχνευση ανωμαλιών θερμοκρασίας σε καλώδια, πρίζες, πλακέτες κυκλωμάτων και πολλά άλλα. Οι ανωμαλίες στην κατανομή της θερμοκρασίας μπορούν να υποδεικνύουν σφάλματα κυκλωμάτων, υπερφορτώσεις ή βραχυκυκλώματα, επιτρέποντας στους μηχανικούς να εντοπίζουν και να επιλύουν τα προβλήματα έγκαιρα, ενισχύοντας έτσι την ασφάλεια των ηλεκτρικών συστημάτων.
 
Η TOPDON παραμένει προσηλωμένη στη συνεχή καινοτομία και ανάπτυξη της σειράς TCView. Κοιτάζοντας μπροστά, αναμένουμε την ενσωμάτωση περισσότερων τεχνολογικών αναβαθμίσεων και νέων χαρακτηριστικών για να ανταποκριθούμε στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Η σειρά TCView θα συνεχίσει να επεκτείνει τους τομείς εφαρμογής της, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία θερμικής απεικόνισης για μια ευρύτερη βάση χρηστών.

Επισκεφθείτε το site της TOPDON για περισσότερες πληροφορίες https://www.topdon.com
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »