Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Επίδειξη ισχύος έκανε το Volkswagen Amarok.

Το Amarok δείχνει τη δύναμη του τραβώντας τραμ (+vid)

4.316 Επισκέψεις στο άρθρο (5/6/2018)

Επίδειξη ισχύος έκανε το Volkswagen Amarok, το οποίο απέδειξε τη δύναμη που διαθέτει τραβώντας ένα τραμ.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα, η ισχυρή έκδοση του Volkswagen Amarok με τον V6 υπετροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα των 3,0λτρ, μπήκε στην παραγωγή.
 
Σήμερα, το συγκεκριμένο μοντέλο έχοντας κάτω από το καπό τον εν λόγω κινητήρα που του προσφέρει την ισχύ 258 ίππων, οι οποίοι μπορούν να αυξηθούν στους 272 λόγω του overboost και με ροπή στα 580 Nm, έδειξε στην πράξη την δύναμη του.
 
Πως το έκανε αυτό; Το γερμανικό pick-up το οποίο κατασκευάζεται στην Ουγγαρία, βρέθηκε στους δρόμους του Ντέμπρετσεν και αφού δέθηκε με ένα τραμ βάρους 49 τόνων ξεκίνησε να το τραβά, με την προσπάθειά του να έχει καταγραφεί και στο παρακάτω βίντεο, αποτελώντας μέρος της προώθησης του μοντέλου.
 
Προτού δείτε το εντυπωσιακό βίντεο να τονίσουμε πως ο συγκεκριμένος V6 πετρελαιοκινητήρας είναι διαθέσιμος και στις δύο εκδόσεις Aventura και Highline, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω μηχανικό σύνολο θα συνδυάζεται με σύστημα μόνιμης τετρακίνησης «4MOTION» καθώς και το αυτόματο κιβώτιο των 8 σχέσεων.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η τιμή εκκίνησης στη γερμανική αγορά για το νέο Amarok με την υψηλότερη ισχύ ξεκινούν από τις 51.384,20 ευρώ για το Amarok Highline και 58.072 ευρώ για το Amarok Aventura, ενώ διαθέσιμη είναι και η λιγότερο ισχυρή έκδοση με 163 ίππους και μέγιστη ροπή 450 Nm το κόστος της οποίας ξεκινά από τις 32.076,45 ευρώ.