Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Το FIAT Professional Ducato βραβεύτηκε για 15η συνεχή φορά

Το FIAT Professional Ducato βραβεύτηκε για 15η συνεχή φορά

3.632 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2023)

Το FIAT Professional Ducato έλαβε για ακόμα μία φορά το βραβείο «Best Motorhome Base Vehicle 2023», συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί του. Για 15η συνεχή φορά, οι αναγνώστες του γνωστού εξειδικευμένου περιοδικού «Promobil» ψήφισαν ξανά για το επιτυχημένο ιταλικό μοντέλο.

Απόδειξη πως αποτελεί την καλύτερη βάση για αυτοκινούμενα τροχόσπιτα

Το παραπάνω βραβείο είναι αρκετά σημαντικό για το «βιογραφικό» του Ducato, αφού πραγματοποιείται για παραπάνω από 25 χρόνια, όντας πλέον ένα σημείο αναφοράς στον τομέα των οχημάτων αναψυχής. Το βραβείο αποδεικνύει πως το FIAT Professional Ducato, πέρα από την εμπιστοσύνη των πελατών, αποτελεί την καλύτερη βάση για αυτοκινούμενα που σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν μαζί με τους μεγαλύτερους ευρωπαίους κατασκευαστές αυτοκινούμενων τροχόσπιτων.
 

Η διαμορφώσιμη αρθρωτή πλατφόρμα – το κλειδί της επιτυχίας

Ο τομέας των οχημάτων αναψυχής είναι μια μακροχρόνια και στρατηγική επιχείρηση τόσο για τη FIAT Professional όσο και για το μοντέλο της, το Ducato. Ο ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχημένης σειράς μοντέλου είναι η στρατηγική σχεδιασμού του οχήματος ως διαμορφώσιμης  αρθρωτής πλατφόρμας. Εκτός αυτού, προσφέρει οδηγική συμπεριφορά και ευελιξία σαν αυτοκίνητο, χαρακτηριστικά που κέρδισαν το κοινό. Σε αυτό το σημείο, να προσθέσουμε πως η εταιρεία εδώ και χρόνια, παρέχει μία δωρεάν υπηρεσία τηλεφωνικής βοήθειας σε 51 χώρες και 15 γλώσσες αποκλειστικά για τους ιδιοκτήτες των αυτοκινούμενων τροχόσπιτων.
 

Πάνω από 700.000 αυτοκινούμενα Ducato στην Ευρώπη

Σήμερα, κυκλοφορούν πάνω από 700.000 αυτοκινούμενα Ducato σε όλη την Ευρώπη. Από την παρουσίαση του πρώτου μοντέλου το 1981, το ευέλικτο ιταλικό μοντέλο έχει δημιουργήσει το δικό του φανατικό κοινό, ενώ πλέον πωλείται σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως. Η FIAT Professional κατασκευάζει το Ducato στο εργοστάσιο της Stellantis στην Atessa της Ιταλίας για περισσότερα από 40 χρόνια.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το PRO.Autotriti στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε