Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Με βάση το Ford E-Transit δημιουργήθηκε το πρώτο ηλεκτρικό ασθενοφόρο των ΗΠΑ.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με βάση το Ford E-Transit δημιουργήθηκε το πρώτο ηλεκτρικό ασθενοφόρο των ΗΠΑ.

Το Ford E-Transit γίνεται ηλεκτρικό ασθενοφόρο

3.384 Επισκέψεις στο άρθρο (10/3/2022)

Παίρνοντας ως βάση το Ford E-Transit και έχοντας τη συνδρομή των ειδικών της Lightning eMotors, η εταιρεία DocGo παρουσιάζει το πρώτο ηλεκτρικό ασθενοφόρο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το πρώτο ηλεκτρικό ασθενοφόρο των ΗΠΑ!

  • Από την εταιρεία DocGo
  • Με βάση το ηλεκτρικό Ford E-Transit
  • Σε συνεργασία με την Lightning eMotors
  • Προκαλεί το 1/10 της ρύπανσης
 
Η DocGo, η ηγέτιδα αμερικάνικη εταιρεία παροχής υγειονομικών υπηρεσιών, παρουσίασε το πρώτο ηλεκτρικό ασθενοφόρο των ΗΠΑ, το οποίο ανοίγει τον χορό του εξηλεκτρισμού του στόλου της εταιρείας, η οποία φιλοδοξεί έως το 2032 να διαθέτει μόνο οχήματα μηδενικών ρύπων (στρατηγική «Zero Emission»).
 
Το εν λόγω ασθενοφόρο της DocGo στηρίζεται στο Ford E-Transit, του οποίου η παραγωγή μόλις ξεκίνησε στη χώρα. Στην εξέλιξη του ηλεκτρικού ασθενοφόρου συνεργάστηκε και η εταιρεία Lightning eMotors από το Κολοράντο, η οποία ιδρύθηκε το 2009 και ειδικεύεται στη βιωσιμότητα των στόλων επαγγελματικών οχημάτων, ενώ από το 2018 καταπιάνεται με την ηλεκτροκίνηση.


Το ηλεκτρικό ασθενοφόρο σύμφωνα με την DocGo προκαλεί το 1/10 της ρύπανσης, σε σύγκριση με τα συμβατικά οχήματα.

Το ηλεκτρικό ασθενοφόρο σύμφωνα με την DocGo προκαλεί το 1/10 της ρύπανσης, σε σύγκριση με τα συμβατικά οχήματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Στο 1/10 η ρύπανση

Με αρκετά υβριδικά οχήματα ήδη στον στόλο της, η κυκλοφορία αυτού του πλήρως ηλεκτρικού ασθενοφόρου και κατ` επέκταση η στρατηγική «Zero Emission», καταδεικνύει περαιτέρω τη δέσμευση της DocGo για την προώθηση πράσινων πρωτοβουλιών. Αυτό το πλήρως ηλεκτρικό ασθενοφόρο προκαλεί το 1/10 της ρύπανσης, σε σύγκριση με ένα τυπικό ασθενοφόρο βενζίνης. Εκτός από το ότι είναι λιγότερο επιβλαβές για τον πλανήτη, το ηλεκτρικό ασθενοφόρο έχει τη δυνατότητα να μειώσει το κόστος μεταφοράς ασθενών λόγω του χαμηλότερου κόστους καυσίμων και των αναγκών συντήρησης, τονίζεται στην ανακοίνωση της εταιρείας.
 
«Είμαστε ακούραστοι στην προσπάθειά μας να καινοτομήσουμε στον τρόπο με τον οποίο παρέχεται φροντίδα», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής της DocGo (DCGO), Stan Vashovsky, συμπληρώνοντας: «Η Πρωτοβουλία μας «Zero Emission» (Μηδενικές Εκπομπές) αποτελεί παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η DocGo φέρνει επανάσταση στην παροχή ιατρικής περίθαλψης μέσω κινητού τηλεφώνου και χτίζει μια εταιρεία που είναι καλύτερη για τους ασθενείς μας, για τους παρόχους φροντίδας, για τους πελάτες μας και για τον πλανήτη».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »