Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τα πρώτα E-Transit βγήκαν από τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου της Ford στο Κάνσας (Kansas City Assembly Plant).
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα πρώτα E-Transit βγήκαν από τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου της Ford στο Κάνσας (Kansas City Assembly Plant).

Ντεμπούτο για το Ford E-Transit (+vid)

3.965 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2022)

Τα πρώτα E-Transit βγήκαν από τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου της Ford στις ΗΠΑ και κατευθύνονται προς τους ιδιοκτήτες τους, με το Μεγάλο Ηλεκτρικό Van να εντυπωσιάζει με την ισχύ (269 hp), την αυτονομία (350 χλμ.), το ωφέλιμο φορτίο (σχεδόν 2 τόνοι) και τους χρόνους φόρτισής του (έως 34 λεπτά).

Έναρξη παραδόσεων για το ηλεκτρικό Ford E-Transit!

  • Ντεμπούτο στις ΗΠΑ – Θα ακολουθήσει η Ευρώπη
  • Με τον ισχυρότερο ηλεκτροκινητήρα (269 hp)
  • Αυτονομία 350 χλμ. & φόρτιση σε 34 λεπτά
  • Με μεικτό έως 4,25 t. & ωφέλιμο μέχρι 1,97 t.
 
Η Ford Pro ξεκίνησε πρόσφατα να αποστέλλει στους Αμερικάνους ιδιοκτήτες του το E-Transit, την πλήρως ηλεκτρική έκδοση του Transit που αποτέλεσε πέρυσι το best-seller επαγγελματικό van των ΗΠΑ. Η παραγωγή του λαμβάνει χώρα στο εργοστάσιο του Κάνσας (Kansas City Assembly Plant), που αποτελεί την πρώτη μονάδα της εταιρείας στη χώρα όπου κατασκευάζονται τόσο το ηλεκτρικό όχημα όσο και οι μπαταρίες του.
 
Σημειώνεται, πως η «μπλε οβάλ» εταιρεία έχει λάβει ήδη πάνω από 10.000 παραγγελίες για το νέο Ford E-Transit στις ΗΠΑ και για αυτό ψάχνει τρόπους να αυξήσει τις παραγωγικές δυνατότητες του εργοστασίου της. Αξίζει να αναφερθεί, πως το E-Transit αποτελεί μέρος της επένδυσης των 30 και πλέον δισ. δολαρίων της Ford πάνω στην ηλεκτροκίνηση έως το 2025. Αποτελεί το 2ο ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας μετά την Mustang Mach-E, ενώ τα F-150 Lightning και F-150 Lightning Pro θα αρχίσουν να παραδίδονται εντός της προσεχούς άνοιξης.


Η Ford έχει λάβει ήδη πάνω από 10.000 παραγγελίες για το νέο Ford E-Transit στις ΗΠΑ.

Η Ford έχει λάβει ήδη πάνω από 10.000 παραγγελίες για το νέο Ford E-Transit στις ΗΠΑ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τον Ιούνιο στην Ευρώπη

Υπενθυμίζεται, πως στη δική μας πλευρά του Ατλαντικού οι παραγγελίες για το νέο E-Transit έχουν ήδη ξεκινήσει, με την έναρξη των παραδόσεών του να τοποθετείται χρονικά από τον Ιούνιο και μετά. Μέχρι το τέλος του επόμενου έτους, η Ford θα έχει τη δυνατότητα να παράγει παγκοσμίως περί τα 600.000 ηλεκτρικά οχήματα μπαταρίας (BEVs) τον χρόνο.
 
Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση του μοντέλου θα προσφέρεται με μεικτό από 3,5 έως 4,25 τόνων και ωφέλιμο φορτίο μέχρι 1,62 τόνων για τις εκδόσεις Van ή έως 1,97 τόνων για τις εκδόσεις σασί. Με ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 198 kW (269 hp) και ροπή 430 Nm θα είναι με διαφορά το πιο ισχυρό ηλεκτρικό van της αγοράς. Επιπλέον, θα εξοπλίζεται με μπαταρίες χωρητικότητας 67 kWh, που θα του προσδίδουν μέγιστη αυτονομία 350 χλμ. Για τη φόρτιση της μπαταρίας από το 15% στο 80% σε ταχυφορτιστή 115 kW θα απαιτούνται μόλις 34 λεπτά.
 
Σύμφωνα με τη Ford, τα E-Transit θα εμφανίζουν Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας (TCO) μειωμένο κατά 40% σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του μοντέλου. Θα συνοδεύεται από εγγύηση 8 ετών/160.000 χλμ. για τη μπαταρία και το ηλεκτρικό σύστημα, ενώ θα προσφέρει και το σύστημα «Pro Power Onboard» ως πηγή ενέργειας εξωτερικών συσκευών, ισχύος 2,3 kW.
 
Δείτε ένα βίντεο από τις ΗΠΑ για το νέο Ford E-Transit:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »