Το «Black Phantom» είναι ουσιαστικά η τροποποιημένη έκδοση της νέας γενιάς του Opel Zafira από την εταιρεία Irmscher…

… που μεταξύ άλλων διακρίνεται τόσο για τη δυναμική της εμφάνιση όσο και την εξαιρετική οδική συμπεριφορά.

Παράλληλα, ένα ειδικό αναδιπλούμενο σύστημα στο πίσω μέρος του οχήματος, προσφέρει νεροχύτη, αποθηκευτικούς χώρους και εστίες γκαζιού.

Το «Μαύρο Φάντασμα» της Irmscher!

Ανακαλύψτε την ιδιαίτερα δυναμική έκδοση της νέας γενιάς του Opel Zafira που έχει επιμεληθεί η εταιρεία Irmscher για όσους αναζητούν το… κάτι παραπάνω!

 
Η εταιρεία βελτιώσεων Irmscher μας έχει συνηθίσει σε αρκετές –ιδιαίτερα δυναμικές- διασκευές διαφόρων εκπροσώπων της Opel ωστόσο, το τελευταίο της πόνημα είναι αναμφίβολα εκτός συναγωνισμού δεδομένου ότι βασίζεται στη νέα γενιά του Opel Zafira, της επιβατικής δηλαδή έκδοσης του Vivaro.
Σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του νέου Zafira, το «Black Phantom» (όπως ονομάζεται η εν λόγω διασκευή) έχει να επιδείξει πολλαπλές επενδύσεις μαύρου χρώματος, τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών.
Παράλληλα, η Irmscher έχει προσθέσει νέα αεροδυναμικά βοηθήματα τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος του οχήματος, που αναβαθμίζουν τόσο τη σχεδίαση όσο και τις επιδόσεις του μοντέλου, σύμφωνα πάντα με την εταιρεία.
Ειδικά σχεδιασμένες είναι οι ζάντες των 20 ιντσών ενώ η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος έχει μειωθεί αισθητά, χάρη στη βελτιωμένη ρύθμιση των αναρτήσεων που επιτρέπει στο «Black Phantom» να: «… στρίβει σαν σε ράγες», όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Ωστόσο, η Irmscher έχει αναβαθμίσει και την πρακτικότητα του Opel Zafira δεδομένου ότι, προσφέρει στον εξοπλισμό του πολλαπλές έξυπνες λύσεις όπως π.χ. ένα ειδικό –πτυσσόμενο- σύστημα με ράφια, νεροχύτη και εστίες γκαζιού στο πίσω μέρος του οχήματος, χωρίς να παραβλέπουμε το γεγονός ότι, τα αναδιπλούμενα καθίσματα και στις τρεις σειρές καθισμάτων, μπορούν να μετατραπούν σε ένα ευρύχωρο διπλό κρεβάτι.
 

 

ΔΙΕΘΝΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Opel - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ