Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μέσα στο 2020, η σειρά «T» της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα συμπλήρωσε 70 έτη –απόλυτης- εμπορικής επιτυχίας.

Το VW Bulli συνεχίζει ακάθεκτο!

19.535 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2020)

Επτά δεκαετίες εντυπωσιακής εμπορικής πορείας συμπληρώθηκαν στις 8 Μαρτίου του 2020 από την ημέρα που το πρώτο Volkswagen Bulli (Τ1) εξήλθε της γραμμής παραγωγής του Βόλφσμπουργκ!

Στις 8 Μαρτίου του 1950, το πρώτο όχημα ενός νέου ελαφρού επαγγελματικού οχήματος της Volkswagen έμελλε να εξέλθει από τις πύλες του εργοστασίου του Βόλφσμπουργκ, σηματοδοτώντας μια νέα εποχή –εντυπωσιακής εμπορικής επιτυχίας και όχι μόνο- για την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.
Έκτοτε, το μοντέλο που απέκτησε πολλά ονόματα όπως «Bulli», «Transporter», «Cleinbus», «Microbus» κ.ά. έμελλε να αποτελέσει έναν εξαιρετικό σε δυνατότητες συνεργάτη για εκατομμύρια επαγγελματίες και ιδιώτες σε παγκόσμιο επίπεδο, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την άμεση σύνδεση του ακόμη και με κινήματα όπως αυτό των Hippies!
Οι έξι συνολικά διαδοχικές γενιές του εν λόγω οχήματος έχουν να επιδείξουν περισσότερες από 13 εκ. πωλήσεις και υπολείπονται μόνο του –επίσης πασίγνωστου- «σκαραβαίου» (Beetle) σε αναγνωρισιμότητα μεταξύ των οχημάτων της VW.
Θέλοντας να καλύψει τις απαιτήσεις των απανταχού επαγγελματιών σε μια Ευρώπη που πάσχιζε να ορθοποδήσει από τα συντρίμμια του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου, το VW T1 με στοιχεία όπως η τοποθέτηση του κινητήρα στο πίσω μέρος του αμαξώματος και του οδηγού όσο γίνεται πιο μπροστά (προκειμένου να διασφαλιστεί ο μέγιστος δυνατός ωφέλιμος χώρος για φορτία ενδιάμεσα), έμελλε να αφήσει τη σφραγίδα του σε μια ολόκληρη εποχή της αυτοκίνησης.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)