Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To VW T6.

To VW T6.1

To πρωτότυπο I.D. Buzz Cargo.

6η γενιά: «Τ6» & «Τ6.1» από το 2015 (& 2019) έως και σήμερα

19.556 Επισκέψεις στο άρθρο (9/3/2020)

Η έλευση της νέας γενιάς (T6) του Transporter συνοδεύθηκε από πολλαπλές αναβαθμίσεις στη σχεδίασης του αμαξώματος, νέα και πιο εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης του έργου του οδηγού που αναβάθμισαν κάθετα το επίπεδο της ενεργητικής του ασφάλειας καθώς και νέα συστήματα πολυμέσων. Επιπρόσθετα, το VW T6 εφοδιάζονταν με τέσσερις νέους TDI και δύο νέους TSI κινητήρες με σύστημα Stop-Start.
Ωστόσο, η έλευση του «T6.1» από το φθινόπωρο του 2019, έμελλε να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τον εκπρόσωπος της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα. Αποτελώντας ουσιαστικά μια… εισαγωγή στην νέο εποχή της «ψηφιοποίησης», το T6.1 είναι διαθέσιμο με ένα πλήρως ψηφιακό εσωτερικό (Digital Cockpit) που ενσωματώνει μεταξύ άλλων τη δυνατότητα υποδοχής καρτών e-SIM, πολλαπλές ψηφιακές υπηρεσίες κ.ά. Παράλληλα, το νέο ηλεκτρομηχανικά ελεγχόμενο σύστημα διεύθυνσης, εισάγει τη δυνατότητα εξέλιξης λύσεων που θα οδηγήσουν σταδιακά στην μερική / πλήρως αυτόνομη κίνηση του οχήματος.
Πέραν όλων αυτών, οι γραμμές παραγωγής της Volkswagen Επαγγελματικά Οχήματα στο Ανόβερο (Γερμανία) και το Πόζναν (Πολωνία) έχουν ήδη δεχθεί σημαντικές αναβαθμίσεις προκειμένου να είναι σε θέση να υποστηρίξουν την παραγωγή των μελλοντικών γενιών του οχήματος.
Οι διεργασίες για την έναρξη της παραγωγής του I.D. Buzz, ήδη δρομολογούνται στο Ανόβερο, με το ηλεκτροκίνητο «Bulli» να υπολογίζεται πως θα αρχίσει να κατασκευάζεται μέσα στο 2022.
Τέλος, κατά τη διάρκεια του 2019, τα προαναφερθέντα εργοστάσια κατασκεύασαν συνολικά 190.000 Transporters.


 

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)