Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τώρα που οι γιορτές… τελείωσαν, η Volkswagen προσφέρει την δυνατότητα στους επαγγελματίες οδηγούς να χάσουν τα παραπανίσια κιλά που απέκτησαν.

Για τον λόγο αυτό προτείνουν μια σειρά από ασκήσεις που μπορεί ο καθένας να κάνει…

… ενώ δημιούργησαν και μια ειδική έκδοση του T6 Transporter που ουσιαστικά έχει μεταβληθεί σε «γυμναστήριο… επί τροχών».

Το VW Transporter σας κρατά σε φόρμα! (+video)

3.250 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2019)

Όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό video, η Volkswagen προσφέρει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες οδηγούς να… γυμναστούν χάρη στο ειδικό –κινητό- γυμναστήριο που εξέλιξε με βάση το T6 Transporter!

Όπως και οι υπόλοιποι άνθρωποι, έτσι και οι επαγγελματίες οδηγοί έχουν το δικαίωμα να γυμνάζονται τακτικά προκειμένου να διατηρούνται σε φόρμα προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των δρομολογίων τους.
Προκειμένου να προσφέρει τις βέλτιστες υπηρεσίες της –και σε αυτόν τον τομέα- στους πελάτες της, η Volkswagen εξέλιξε ένα ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής με την ονομασία «Working Out With You» που μπορεί να πραγματοποιεί οπουδήποτε από έναν επαγγελματία οδηγό, ενώ την ίδια στιγμή δημιούργησε και μια σχετική ειδικά εξοπλισμένη έκδοση του T6 Transporter με την ονομασία «Mobile Gym Transporter».
Χωρίς περαιτέρω σχόλια, περισσότερα μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video…