Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Στο νέο προωθητικό βίντεο που παρουσίασε η Volvo Trucks, ένας τράκτορας FH καταφέρνει να κινηθεί στους δύο τροχούς!

Το Volvo FH στους δύο τροχούς!

2.097 Επισκέψεις στο άρθρο (15/6/2015)

Στο πλαίσιο της νέας τηλεοπτικής σειράς «Reality Road» που προωθεί η Volvo Trucks, το δυναμικό Volvo FH πραγματοποιεί ένα ιδιαίτερο δύσκολο εγχείρημα καθώς κινείται στους δύο τροχούς!

Η Volvo Trucks συνεχίζει τις πρωτότυπες προωθητικές της ενέργειες δημιουργώντας ένα τηλεοπτικό ριάλιτι με την συμμετοχή της τραγούδιστριας Mapei. Στο πλαίσιο μιας οδικής περιοδείας 9 ημερών σε διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες, η σκηνοθέτιδα Liza Minou Morberg θα δημιουργήσει το νέο βίντεοκλιπ της Mapei με τη βοήθεια ενός Volvo FH που θα μεταφέρει τον εξοπλισμό του συνεργείου της Mapei.

Το νέο βίντεοκλιπ της τραγουδίστριας θα αφορά στο κομμάτι «millionwaystolive» ενώ για τις ανάγκες των γυρισμάτων του έχει επιστρατευθεί ένας εκ των κορυφαίων οδηγών φορτηγού στον κόσμο, ο κ. Jens Karlsson που συμμετείχε και στα προηγούμενα διαφημιστικά της Volvo Trucks όπως το «Θρυλικό Σπαγγάτο» με τον Jean Claude Van Damme και το «Ballerina Stunt».

Μια από τις αξιοσημείωτες στιγμές του οδοιπορικού της Mapei με το Volvo FH είναι το ιδιαίτερα απαιτητικό εγχείρημα της κίνησης του φορτηγού σε δύο ρόδες κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του βιντεοκλιπ στο Βερολίνο.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, το Volvo FH έπρεπε να… γύρει σε γωνία 45 μοιρών και για τον λόγο αυτό χρησιμοποιήθηκε μια ράμπα μήκους 12,5μ., ύψους 1,4μ. και γωνία 30 μοιρών.

Πίσω από το τιμόνι του φορτηγού για το συγκεκριμένο εγχείρημα βρέθηκε ο κ. Walter Mellis, ένας εκ των κορυφαίων stunt drivers στον κόσμο που εξειδικεύεται στην κίνηση σε δύο τροχούς.