Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το βαν των 225.000 ευρώ

2.460 Επισκέψεις στο άρθρο (11/10/2016)

To Mercedes Sprinter είναι χρόνια στην αγορά και αποτελεί ένα από τα πλέον επιτυχημένα βαν. Αυτή τη φορά θα το δούμε μεταμορφωμένο, καθώς η Brabus θέλησε να το κάνει συνεδριακό κέντρο με... ρόδες.

Το Mercedes Sprinter είναι εδώ και χρόνια μία σταθερή αξία στην γκάμα επαγγελματικών μοντέλων της γερμανικής μάρκας, ενώ το έχουμε δει σε χίλιες δυο όψεις, καθώς εταιρείες αναλαμβάνουν να το μεταμορφώσουν από ένα απλό βαν σε ότι χωρά ο νους σας. 

Αυτή τη φορά για παράδειγμα η Brabus ανέλαβε να το κάνει ένα πολυτελέστατο συνεδριακό κέντρο το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει ως άλλο Business Lounge έξι άτομα με όλες τις ανέσεις on board!

Βλέπεις, το συγκεκριμενο Spirnter τιμαται στα 225.000 ευρώ και διαθέτει σε όλη τη καμπίνα δέρμα και αλκαντάρα, LED φωτισμό, θύρες usb διάσπαρτες σε διάφορα σημεία για όλους τους επιβάτες, όλα τα καθίσματά του είναι κλιματιζόμενα, ενώ τη χλιδή συμπληρώνουν οι δύο τηλεοράσεις, τα 10ιντσα τάμπλετ και το blue ray player.

Όσον αφορά την εξωτερική εμφάνιση του συγκεκριμένου Mercedes Sprinter, αυτή συνοδεύεται από σπόιλερ, γρίλιες, ζάντες, λογότυπα και φημέ φλας.