Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Με την προσάρτηση του TT Range Extender στο πίσω μέρος, το Thundertruck γίνεται 6x6, μεγαλώνει, αγριεύει και πάει πιο μακριά με μία φόρτιση.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με την προσάρτηση του TT Range Extender στο πίσω μέρος, το Thundertruck γίνεται 6x6, μεγαλώνει, αγριεύει και πάει πιο μακριά με μία φόρτιση.

Το ηλεκτρικό Pick-Up που από 4x4 γίνεται 6x6

4.595 Επισκέψεις στο άρθρο (4/1/2022)

Το «Thundertruck» πρέπει να βγει στην παραγωγή! Όχι τόσο γιατί πρόκειται για ένα ηλεκτρικό pick-up 940 ίππων, ούτε γιατί υπόσχεται αυτονομία 900 και πλέον χλμ., αλλά κυρίως γιατί μεταμορφώνεται εύκολα από 4x4 σε 6x6 και φέρει χαρακτηριστικά που ονειρεύονται όλοι οι φίλοι της αυτοκίνησης.

Thundertruck: Το απόλυτα μεταβλητό ηλεκτρικό Pick-Up!


    Αν ποτέ βγει στην παραγωγή, το Thundertruck φιλοδοξεί να αποτελέσει το αντίπαλον δέος του Tesla Cybertruck.

    Αν ποτέ βγει στην παραγωγή, το Thundertruck φιλοδοξεί να αποτελέσει το αντίπαλον δέος του Tesla Cybertruck.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Εύκολα από 4x4 σε 6x6 και μέγιστη αυτονομία 900+ χλμ.
  • Ενσωματωμένη ομπρέλα με ηλιακά πάνελ που μοιάζει με «φτερά νυχτερίδας»
  • Έως 940 hp και 3,6 δλ. το 0-100
  • Εντυπωσιακά χαρακτηριστικά φόρτωσης, ασταμάτητο εκτός δρόμου
 
Το πόσο συναρπαστικό μπορεί να γίνει το μέλλον των ηλεκτρικών Pick-Up, αποφάσισαν να μας δείξουν οι άνθρωποι της δημιουργικής, διαφημιστικής εταιρείας Wolfgang LA, παρουσιάζοντας το ψηφιακό πρωτότυπο «Thundertruck», του οποίου η μεταβλητότητα δεν έχει αντίπαλο.
 
Σίγουρα το εντυπωσιακό, σχεδόν απόκοσμο concept θυμίζει αρκετά το Tesla Cybetrack, αλλά αντίθετα με αυτό διαθέτει μια ενσωματωμένη τέντα που μοιάζει με «φτερά νυχτερίδας» και η οποία φέρει ηλιακά πάνελ προσφέροντας ενέργεια σε δευτερεύουσες λειτουργίες του οχήματος και απαλλάσσοντας τη μπαταρία από αυτό το έργο. Μάλιστα, στη θεωρία τουλάχιστον, τα εν λόγω φωτοβολταϊκά θα μπορούσαν να φορτίσουν πλήρως τις «μικρές» μπαταρίες χωρητικότητας 180 kWh.
 
Οι τελευταίες υπόσχονται αυτονομία 400 μιλίων (644 χλμ.) και προσφέρουν την απαιτούμενη ενέργεια στους δύο ηλεκτροκινητήρες, οι οποίοι αποδίδουν 800 ίππους ισχύος και 1.085 Nm ροπής, που επιτρέπουν στο Thundertruck να πραγματοποιεί το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,6 δλ., παρόλο που ζυγίζει σχεδόν 2,8 τόνους. Σημειώνεται, πως το μήκος του είναι 5.258 χλστ., το ύψος 2.032 χλστ. και το πλάτος 2.210 χλστ., ενώ η καρότσα εκτείνεται στα 1.829 χλστ. και η ελκτική ικανότητα ορίζεται στους 3,4 τόνους. Συνέχεια του άρθρου >>>