Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Αυτονομία κοντά στα 500 χλμ. υπόσχεται το  ηλεκτρικό Thor Vision Vehicle, χάρη στον συνδυασμό μπαταριών, κυψελών καυσίμου και φωτοβολταϊκών πάνελ.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτονομία κοντά στα 500 χλμ. υπόσχεται το ηλεκτρικό Thor Vision Vehicle, χάρη στον συνδυασμό μπαταριών, κυψελών καυσίμου και φωτοβολταϊκών πάνελ.

Το μέλλον των οχημάτων αναψυχής (+vids)

4.386 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2022)

O όμιλος Thor Industries παρουσιάζει το θρυλικό τροχόσπιτο Airstream στην ηλεκτρική «eStream» εκδοχή του που παρκάρει μέσω tablet, αλλά και το Thor Vision Vehicle, ένα ηλεκτρικό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο αυτονομίας 483 χλμ., με εντυπωσιακό, high-tech εσωτερικό.

Τα οχήματα αναψυχής αγκαλιάζουν την ηλεκτρική & ψηφιακή εποχή!


    Το θρυλικό τροχόσπιτο Airstream της Αμερικής εξηλεκτρίζεται και εξελίσσεται για να μη χάσει το μέλλον...

    Το θρυλικό τροχόσπιτο Airstream της Αμερικής εξηλεκτρίζεται και εξελίσσεται για να μη χάσει το μέλλον...

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Το θρυλικό Airstream γίνεται ηλεκτρικό τροχόσπιτο που παρκάρει μόνο του
  • Ηλεκτρικό Thor Vision Vehicle αυτονομίας 483 χλμ.
  • Συνδυασμός μπαταριών, κυψελών καυσίμου και ηλιακών πάνελ
  • Εντυπωσιακά εσωτερικά, με ψηφιακό high-tech χαρακτήρα
 
Ο εξηλεκτρισμός προχωρά με γοργούς ρυθμούς στο σύνολο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Έτσι, όπως ισχύει για τα ιδιωτικά αυτοκίνητα και τα επαγγελματικά οχήματα (ελαφρά και βαρέα), ο κλάδος κατασκευής οχημάτων αναψυχής (αυτοκινούμενα ή ρυμουλκούμενα τροχόσπιτα) μπαίνει και αυτός στην …πρίζα.
 
Λίγες ημέρες αφού η Mercedes-Benz μας έδειξε την eCamper εκδοχή του EQV, ακολούθησε η Winnebago με το e-RV Concept, το οποίο στηρίζεται στο Ford Transit και προσφέρει αυτονομία μόλις 201 χλμ.
 
Τη σκυτάλη παίρνει άλλη μια μεγάλη εταιρεία του χώρου, ο όμιλος Thor Industries, στον οποίον ανήκει η θρυλική Airstream που κατασκευάζει τα πιο αναγνωρίσιμα ρυμουλκούμενα τροχόσπιτα του πλανήτη. Η εν λόγω εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα το ηλεκτρικό τρέιλερ eStream, το οποίο παρκάρει μόνο του και προσφέρει δυνατότητες που ούτε θα φανταζόμασταν μέχρι πρόσφατα.

Αυτοκινούμενο τροχόσπιτο με αυτονομία 483 χλμ.! 

Επιπλέον, ο όμιλος Thor industries θέλοντας να καταστήσει ακόμα πιο σαφή τη δέσμευσή του στην ηλεκτροκίνηση, μας συστήνει με το Thor Vision Vehicle, ένα προς τα παρόν πρωτότυπο ηλεκτρικό αυτοκινούμενο τροχόσπιτο που υπόσχεται αυτονομία 300 μιλίων (483 χλμ.), χάρη στον συνδυασμό μπαταριών, κυψελών καυσίμου και φωτοβολταϊκών πάνελ.
 
Προκειμένου να είναι ακόμα πιο κοντά στο κλίμα των ημερών, το Thor Vision Vehicle Concept «αγκαλιάζει» την ψηφιακή εποχή, με τις οθόνες να αντικαθιστούν κάθε σημαντική λειτουργία. Συναντάμε, λοιπόν, ψηφιακό πιλοτήριο, ψηφιακό σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, όπως και προηγμένο σύστημα διαχείρισης ενέργειας που μπορεί να βοηθήσει τους ιδιοκτήτες να παρακολουθούν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του οχήματός τους.
 
Σας αφήνουμε με τα βίντεο του εξαιρετικού αυτού δίδυμου:
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »