Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το μυστικό της επιτυχίας!

41.757 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2020)

Ανακαλύψτε τους φανερούς (και μη) λόγους που έχουν διασφαλίσει τόσο μεγάλη εμπορική επιτυχία στα Pick-Ups καθώς και πως μπορείτε να επωφεληθείτε από τις αναμφισβήτητες δυνατότητες τους.

Η κατηγορία των Pick-Up αποτελεί μακράν την πιο εμπορική στην Ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών κατά τη διάρκεια της τελευταίας 20ετίας ενώ, σε παγκόσμιο επίπεδο εμφανίζουν την μεγαλύτερη αυξητική τάση ως προς τις πωλήσεις τους.
Τα οχήματα που διατίθεται στην χώρα μας στην κατηγορία των ελαφρών ημιφορτηγών είναι ουσιαστικά εκπρόσωποι των λεγόμενων «Μεσαίων Pick-Up», δηλαδή των οχημάτων της κατηγορίας με μεικτό βάρος έως και λίγο άνω των 3,0t. τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν φορτία με βάρος έως και λίγο άνω του 1,0t., χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τη δυνατότητα έλξης trailer με βάρος έως και 3,5t.
Διαθέσιμα σε πολλαπλές εκδόσεις αμαξώματος ως προς τον τύπο της καμπίνας (Μονή, Επιμηκυμένη ή Διπλή), τα Pick-Ups προσφέρουν άνετους χώρους στο εσωτερικό τους για έως και πέντε ενήλικους επιβάτες. Παράλληλα, τόσο το επίπεδο άνεσης, ασφάλειας και ποιότητας κατασκευής που οι επιβαίνοντες απολαμβάνουν στο εσωτερικό τους, παραπέμπει άμεσα σε πολυτελείς εκπροσώπους της κατηγορίας των SUVs.
Εκεί όμως που τα Pick-Ups υπερέχουν ξεκάθαρα σε οποιαδήποτε σύγκριση με το οποιοδήποτε άλλο επιβατικό όχημα, ανεξαρτήτως κατηγορίας, είναι οι ξεχωριστές εκτός δρόμου δυνατότητες τους, χάρη στις πολύ μεγάλες γωνίες του αμαξώματος, την αυξημένη απόσταση του από το έδαφος και φυσικά, τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα τετρακίνησης, όλων ανεξαιρέτως των μοντέλων που παρουσιάζουμε παρακάτω.
Επιπρόσθετα, τα Pick-Ups προσφέρουν έναν πλήρως εκμεταλλεύσιμο –ανοικτό- χώρο φόρτωσης όπου μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία ακόμη και αρκετά άνω του 1,0t., αναλόγως του μοντέλου και της έκδοσης του, χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε τη δυνατότητα έλξης φορτίων με βάρος έως και 3,5t.
Ας ανακαλύψουμε λοιπόν μαζί τα Pick-Ups της ελληνικής αγοράς…