Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Tο νέο αγωνιστικό Iveco S-Way R!

42.828 Επισκέψεις στο άρθρο (21/5/2020)

Η Iveco πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση των νέων, αγωνιστικών, εκδόσεων του Iveco S-Way στην πίστα δοκιμών των εγκαταστάσεων της στο Ulm (Γερμανία).

Οι οδηγοί αγώνων Jochen Hahn και Steffi Halm των ομάδων Team Hahn Racing και Team Schwabentruck, ήταν οι πρώτοι που είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν για αρκετούς γύρους, τη νέα αγωνιστική έκδοση του Iveco S-Way R, στην πίστα δοκιμών της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας στην πόλη Ulm.
Τόσο το νέο αγωνιστικό Iveco S-Way R όσο και οι συγκεκριμένες ομάδες, αναμένεται να λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα φορτηγών για το 2020 και σαφέστατα, αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για τους θεατές.
Φυσικά, δεδομένων των συνθηκών που επικρατούν, στη συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετείχε έναν μικρός αριθμός ατόμων, προκειμένου να τηρηθούν οι βέλτιστες συνθήκες υγιεινής και πρόληψης διασποράς του κορωνοϊού.
Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε πως η διαδικασία εξέλιξης και δοκιμών των αγωνιστικών εκδόσεων του νέου Iveco S-Way διήρκεσε πέντε μήνες ενώ, ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του νέου αυτού μοντέλου είναι η σημαντικά βελτιωμένη αεροδυναμική της καμπίνας (κατά 12%) που επιφέρει μεταξύ άλλων και μείωση της κατανάλωσης κατά 4%.
Σε σχετικές του δηλώσεις, ο έξι φορές πρωταθλητής Ευρώπης στο πρωτάθλημα φορτηγών, Jochen Hahn, τόνισε πως το νέο S-Way R είναι μακράν το καλύτερο και πιο όμορφο φορτηγό που είχε την ευκαιρία να οδηγήσει ποτέ ενώ αποκάλυψε πως ήδη έχει δώσει το παρατσούκλι «Giulia» στο δικό του.
Από την πλευρά της, η Steffi Halm ανέφερε χαριτολογώντας πως: «… σε ότι αφορά στα χρώματα, το δικό μου φορτηγό αγώνων είναι μακράν καλύτερο από αυτό του Hahn, ωστόσο φέτος δεν νομίζω πως αυτό θα έχει και πολύ σημασία δεδομένου ότι, κατά τη διάρκεια των αγώνων, θα μπορεί να το δει μόνο από πίσω!».