Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο ήπια υβριδικό Transit στο Αννόβερο.

Το νέο ηλεκτροκίνητο Transit στο Αννόβερο

2.158 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2018)

Η Ford θέλει να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά επαγγελματικών οχημάτων, αποκαλύπτοντας το πρώτο ηλεκτροκίνητο Transit στην έκθεση επαγγελματικών οχημάτων IAA που θα γίνει στο Ανόβερο, ανοίγοντας τις πύλες της στις 20 Σεπτεμβρίου.

Όπως ανακοίνωσε η φίρμα στην Έκθεση της γερμανικής πόλης θα κάνει το ντεμπούτο της η τελευταία γενιά του Transit, επικεφαλής της οποίας θα είναι η ήπια υβριδική έκδοση 48 βολτ, αλλά και το Transit Custom plug-in hybrid (PHEV), το οποίο θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο επόμενο έτος.
 
Το νέο μοντέλο θα έρθει εξοπλισμένο με πιο αποδοτικούς κινητήρες αλλά και αυξημένο ωφέλιμο φορτίο, ενώ μέρος των νέων χαρακτηριστικών του θα είναι η συνδεσιμότητα αλλά και οι προηγμένες τεχνολογίες υποβοήθησης του οδηγού. Παράλληλα το πολύαναμενόμενο βαν θα έχει στα συν ένα νέο σχεδιασμό στο εμπρόσθιο μέρος, όπως και ένα ολοκαίνουριο εσωτερικό με βελτιωμένο αποθηκευτικό χώρο.
 
Σε ότι αφορά την ήπια υβριδική έκδοση θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, βελτιώνοντας παράλληλα την οικονομία καυσίμου, ενώ σε ότι αφορά το Transit Custom PHEV, θα φτάσει στο Αννόβερο στην τελική του μορφή, όντας εξοπλισμένο με ένα υβριδικό σύστημα που στοχεύει σε κλίμακα μηδενικών εκπομπών ρύπων μέχρι και 50 χιλιόμετρα.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ άλλων η Ford θα παρουσιάσει δύο νέες υπηρεσίες και συγκεκριμένα την Ford Telematics και την Ford Data Services, ενώ το παρόν θα δώσει και το νέο  Ranger Raptor που θα κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έχοντας τον 2λιτρο EcoBlue diesel κινητήρα που μοιράζει 213 ίππους και 500 Nm ροπής.