Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
To χαρτοφυλάκιο Carbon Neutral λιπαντικών της Shell για επαγγελματικά οχήματα

To χαρτοφυλάκιο Carbon Neutral λιπαντικών της Shell για επαγγελματικά οχήματα

2.261 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2021)

Η Shell προσφέρει πλέον στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο ένα νέο χαρτοφυλάκιο λιπαντικών μηδενικού αποτυπώματος άνθρακα (Carbon Neutral Products).

Όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα φέτος, η Shell προσφέρει πλέον στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο ένα νέο χαρτοφυλάκιο λιπαντικών μηδενικού αποτυπώματος άνθρακα (Carbon Neutral Products). Το χαρτοφυλάκιο αυτό καλύπτει προηγμένα λιπαντικά κινητήρων επιβατικών αυτοκινήτων και βαρέων οχημάτων, καθώς και βιομηχανικά λιπαντικά.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »

Η πρωτοβουλία αυτή είναι η πιο φιλόδοξη στο είδος της στη βιομηχανία λιπαντικών και στοχεύει να αντισταθμίσει τις ετήσιες εκπομπές άνω των 200 εκατομμυρίων λίτρων προηγμένων συνθετικών λιπαντικώv. Αυτό ισοδυναμεί με περίπου 700.000 τόνους εκπομπών CO2 ετησίως ή με την απομάκρυνση 340.000 αυτοκινήτων από τους δρόμους για 1 έτος.

Στην κατηγορία των επαγγελματικών οχημάτων, οι οικογένειες Shell Helix και Shell Rimula περιλαμβάνουν προϊόντα Carbon Neutral στις πιο προηγμένες σειρές τους. Συγκεκριμένα, ως προς τα Shell Helix, σε αυτό το project συγκαταλέγονται τα Helix Ultra ρευστότητας 0W, τα οποία πλέον τοποθετούνται στην πλειοψηφία των επιβατηγών αλλά και επαγγελματικών οχημάτων με βενζινοκινητήρα. Ως προς τα Shell Rimula, στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσονται οι σειρές Rimula R6 και Rimula Ultra, που απευθύνονται στα βαρέα οχήματα μεταφορών και κατασκευών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι παραπάνω σειρές των οικογενειών Shell Helix και Shell Rimula παράγονται πλέον με πρώτη ύλη το Φυσικό Αέριο και όχι το αργό πετρέλαιο. Η διαδικασία αυτή, γνωστή ως Gas-to-Liquids, μετασχηματίζει έναν αέριο υδρογονάνθρακα (το Φυσικό Αέριο) σε υγρούς υδρογονάνθρακες, οδηγώντας σε προϊόντα υψηλότερης καθαρότητας και ανώτερων φυσικοχημικών ιδιοτήτων. Το αποτέλεσμα στη χρήση τους είναι εμφανές, μέσα από την αντοχή των λιπαντικών, την προστασία που παρέχουν στον κινητήρα και την οικονομία στην κατανάλωση λιπαντικού και καυσίμου.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »