Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τα προϊόντα UCare μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης πανελλαδικά όπως Σούπερ Μάρκετ, Υπερκαταστήματα, Επιλεγμένα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων κλπ.

UCare για την περιποίηση του επαγγελματικού σας

2.242 Επισκέψεις στο άρθρο (5/7/2017)

Μπορεί το όχημα σας να είναι καθαρά επαγγελματικό και κάθε μέρα να ταλαιπωρείται στους δρόμους, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να το περιποιείστε αναλόγως. Αλλωστε είναι και η βιτρίνα της επιχείρησής σας! Εκεί έρχεται να σας λύσει τα χέρια η εταιρεία UCare!

Το σκοπό αυτό εξυπηρετεί η εταιρεία, UCare, η οποία είναι μία αμιγώς Ελληνική παραγωγική εταιρεία, με 15 χρόνια εμπειρίας σε αρωματικά, καθαριστικά και προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου.

Παρά το πολύ δύσκολο επιχειρηματικό τοπίο στη χώρα μας, η εταιρία σημειώνει εντυπωσιακή ανάπτυξη, αυξάνοντας συνεχώς το μερίδιό της στην Ελληνική αγορά. Η εξαγωγική της δραστηριότητα αναβαθμίζει το όνομα των Ελληνικών προϊόντων απέναντι στον σκληρό ευρωπαϊκό ανταγωνισμό.
Υποστηρίζοντας το όνομα "Unique Care Company", η εταιρεία UCare έχει στόχο τη μοναδική περιποίηση του επαγγελματικού σας αυτοκινήτου με προϊόντα υψηλών προδιαγραφών.
 
Καινοτόμα προϊόντα περιποίησης
Η προηγμένη τεχνογνωσία, το τμήμα ανάπτυξης νέων καινοτόμων προϊόντων αλλά και το τμήμα ποιοτικού ελέγχου της UCare, αποτελούν το μυστικό της συνεχούς ανοδικής πορείας. Η εξαιρετική ποιότητα των αρωματικών και προϊόντων περιποίησης αυτοκινήτου UCare, επιβραβεύει την ολοένα και αυξανόμενη προτίμηση του Έλληνα καταναλωτή προς τα εγχώρια προϊόντα.

Τα προϊόντα UCare μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα σημεία πώλησης πανελλαδικά όπως Σούπερ Μάρκετ, Υπερκαταστήματα, Επιλεγμένα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων κλπ. Η συλλογή αρωματικών UCare για το εσωτερικό του αυτοκινήτου, σας δίνει δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε κλασικά και μοντέρνα αρώματα. Αίσθηση φρεσκάδας καλύπτει διακριτικά δυσάρεστες οσμές και σε συνδυασμό με τη μεγάλη διάρκεια, τα αρωματικά της UCare αποτελούν την καλύτερη επιλογή, ακόμα και σε επαγγελματικά οχήματα «βαριάς» καθημερινής χρήσης. Κι αυτό γιατί η UCare διαθέτει προηγμένη τεχνογνωσία και κορυφαίο ποιοτικό έλεγχο, συνδυασμός, που αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για κάθε σας επιλογή.

Πέραν όλων των παραπάνω η εταιρεία UCare διαθέτει και επαγγελματικά προϊόντα, όπως συντηρητικό πλαστικών, ενεργό αφρό πλυσίματος, καθώς και για όσους διατηρούν πλυντήριο αυτοκινήτων, υγρό σαπούνι υψηλού αφρισμού για βούρτσες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.