Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
ΑΦΟΙ ΣΤΑΥΡΑΚΗ (Ο ΤΖΙΜΗΣ): VOLVO

    ΑΦΟΙ ΣΤΑΥΡΑΚΗ (Ο ΤΖΙΜΗΣ): VOLVO

    29.043 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2021)

    Κnow how & εξειδίκευση 36 ετών. Ο κατάλληλος εξοπλισμός και όλα τα ανταλλακτικά που θα χρειαστεί το Volvo φορτηγό σας. Φιλική και άμεση εξυπηρέτηση. Στη σωστή τιμή. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά ενός Volvo Specialist στο Service. Αφοί Σταυράκη ή αλλιώς, "Ο ΤΖΙΜΗΣ" !

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

     
    Oι πελάτες του επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με  έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης.

    Είτε για αποκατάσταση είτε για προληπτική συντήρηση (που αποτελεί την καλύτερη μέθοδο για να αποφύγει ο επαγγελματίας τις απρογραμμάτιστες ακινητοποιήσεις),
    προσφέρει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Ο προληπτικός έλεγχος και συντήρηση που διεξάγεται στο συνεργείο του επιλύει μικρά προβλήματα προτού εξελιχθούν και ,προφανώς, γίνουν πιο δαπανηρά.

    Αντιμετωπίζει κάθε πελάτη-οδηγό (ή επιχείρηση) με εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν με ακρίβεια τις μοναδικές ανάγκες του. Ρυθμίζει ραντεβού και χρόνους, ενημερώνει εκ των προτέρων για τα κόστη και υλοποιεί τις προγραμματισμένες εργασίες.

    Αν χρειαστείτε ανταλλακτικά

    Δεν έχει σημασία ποιό φορτηγό Volvo οδηγείτε ή πότε το αγοράσατε. Διαθέτει ή χρησιμοποιεί ανταλλακτικά που πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, έτσι ώστε να "κουμπώνουν" χωρίς προβλήματα και να κρατάνε ..μάχιμο και αποδοτικό το εργαλείο δουλειάς σας. Το Volvo σας!

    Σημειώστε πως η επιχείρηση δραστηριοποιείται και στην
    εμπορία οχημάτων και ανταλλακτικών. 

    2 λόγια για την Αφοί Σταυράκη – "Ο ΤΖΙΜΗΣ" 

    Είναι το 1ο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Φορτηγών στην Ελλάδα, στο δίκτυο της VOLVO HELLAS.

    Mέσα από την συνεργασία τους με τα πιο σημαντικά εργοστάσια ανταλλακτικών παγκοσμίως, με υψηλή τεχνογνωσία και χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής και σύγχρονα μέσα, καλύπτουν με υψηλό επαγγελματισμό  κάθε ανάγκη του επαγγελματία οδηγού ή της επιχείρησης που διαθέτει στόλο φορτηγών.

    Σημειώστε πως στο συνεργείο Αφοί Σταυράκη  έχουν καθιερώσει και σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης το οποίο είναι σε συμμόρφωση με το Διεθνές Πρότυπο και εφαρμόζεται σε όλες τις λειτουργίες και διαδικασίες της εταιρείας. 


    Οι Value for money υπηρεσίες της Αφοί Σταυράκη – "Ο ΤΖΙΜΗΣ"

    Στις άνετες, ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις της (1950 τ.μ.) που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου συνεργείου η εταιρεία Αφοί Σταυράκη παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες, σχετικές με: 
    • Service Φορτηγών Volvo
    • Γνήσια Ανταλλακτικά Volvo (Καινούργια ή και Μεταχειρισμένα )
    • Εμπορία Φορτηγών 
    • Κινητό Συνεργείο με 24ωρη εξυπηρέτηση Πανελλαδικά
    • ΗλεκτρονικήΔιάγνωση
    • Επισκευή Ηλεκτρολογικών βλαβών 
    • Γρήγορη Εξυπηρέτηση
    Διαθέτει τα πλέον σύγχρονα συστήματα διάγνωσης, για μία και έξω επισκευή (και όχι επαναλαμβανόμενους ελέγχους που καθυστερούν την δουλειά του επαγγελματία οδηγού).

    ΑΦΙ ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΕΠΕ -Ο "Ο ΤΖΙΜΗΣ"
    Καλέστε:  2105551568
    Ακολουθήστε: www.facebook.com/Volvo-Service

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »