Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
GERALIS TRUCKS & CARS SERVICE

    GERALIS TRUCKS & CARS SERVICE

    29.529 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2021)

    Η επιχείρηση GERALIS TRUCKS & CARS SERVICE είναι ένα εξειδικευμένο συνεργείο Mercedes με πάνω από 45 χρόνια εμπειρία στον χώρο. Το συνεργείο  υπόσχεται εξειδικευμένο service με υψηλή τεχνογνωσία για να καλύψει κάθε σας ανάγκη ! 

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

     
    Η εμπειρία και η τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της Geralis Service φέρνει την επιχείρηση ανάμεσα στα καλύτερα εξειδικευμένα συνεργεία Mercedes στην Ελλάδα. 

    Εκτός από όλες τις άλλες υπηρεσίες, στο Top 3 των υπηρεσιών που διαθέτει είναι οι εξής:
    • Ευθυγράμμιση: Σε κάθε φορτηγό ή όχημα για την καλύτερη και ασφαλέστερη πορεία του οχήματος, η ρύθμιση της διεύθυνσης του οχήματος μας ευνοεί εκτός από την οδήγηση ταυτόχρονα και στην καλή του συντήρηση.
    • Ζυγοστάθμιση: Το συνεργείο της Geralis Service είναι συμβεβλημένο με την εταιρεία ελαστικών Michelin όσον αφορά την εγγύηση και την ποιότητα της ζυγοστάθμισης του φορτηγού ή του οχήματος σας.
    • Κινητό συνεργείο: Η Geralis Service παρέχει 24ώρη υποστήριξη service του φορτηγού ή του αυτοκινήτου σας, όπου και αν εσείς βρίσκεστε όλες τις ώρες τις ημέρας. Για την άμεση εξυπηρέτησή σας μπορείτε να καλέσετε στα παρακάτω τηλέφωνα: 2105595742 και 6944528049.

    Με  βραβεύσεις για δύο συνεχή έτη 
    Για όλες τις υπηρεσίες που διαθέτει η Geralis Service έχει βραβευτεί από το Project  "Αετοί της μηχανοκίνησης"  www.aetoitismihanokinisis.eu για το 2019 και το 2020!

    Το project "Αετοί" είναι μια μοναδική κατάταξη στην οποία περιλαμβάνονται οι επιχειρήσεις, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, αποκλειστικά βάσει των αξιολογήσεων πελατών. Είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό το πρόγραμμα και μια μοναδική κριτική επιτροπή που αξιολογεί τις εκάστοτε επιχειρήσεις.

    Η κατάταξη "Αετοί" δημιουργήθηκε για να επιλέξει τις πιο αγαπητές επιχειρήσεις. Οι βραβευμένες εταιρείες είναι κορυφαίοι στον κλάδο, εστιάζοντας ενεργά στην ανάπτυξη και βελτίωση των παροχών τους, το οποίο μεταφράζεται στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην ικανοποίηση των πελατών.


    TRUCK SERVICE GERALIS
    Καλέστε:    2105595742
    Δείτε:  www.geralis.gr
    Ακολουθήστε: www.facebook.com/www.geralis.gr/
    email: [email protected]

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »