Πολυχρηστικός και με εξαιρετικούς αποθηκευτικούς χώρους ο εσωτερικός διάκοσμος του NV200.

Ακόμη και οι ηλεκτροκίνητες εκδόσεις «eNV200», μπορούν να υποστηρίξουν φορτία όγκου έως 4,2κ.μ.

Nissan NV200

To ιδιαίτερο Vanette της Nissan εξακολουθεί να αποτελεί μια από τις κυριότερες επιλογές των ελλήνων επαγγελματιών χάρη στον πολυσύνθετο χαρακτήρα του, τις πολύ καλές μεταφορικές του δυνατότητες και φυσικά, το περιορισμένο κόστος χρήσης του. Με μήκος 4,4μ., το NV200 προσφέρει τη δυνατότητα υποστήριξης φορτίων μήκους έως 2,04μ., βάρους έως 728 κιλών και όγκου έως 4,2κ.μ. ενώ την ίδια στιγμή, ο 1.500άρης κινητήρας του αποδίδει ισχύ 90 ίππων με μέση κατανάλωση από 5,0λτ./100χλμ. 
Ωστόσο, διαθέσιμη και στην ελληνική αγορά είναι πλέον και η αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση «eNV200» του ιαπωνικού μοντέλου που κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα 109 ίππων με ροπή 254Nm που διασφαλίζει, χάρη στη συστοιχία μπαταριών των 40 kWh, μέγιστη αυτονομία έως και 301 χλμ. εντός της πόλης. 
Παράλληλα όμως, το Nissan eNV200, με μεικτό βάρος 2,2t. είναι σε θέση να υποστηρίξει στο εσωτερικό του ωφέλιμο φορτίο 630 κιλών χωρίς άλλες τροποποιήσεις ως προς τις διαστάσεις του χώρου φόρτωσης, διασφαλίζοντας έτσι στον ιδιοκτήτη του, διανομές προϊόντων με μηδενικές εκπομπές ρύπων και θορύβου εντός της πόλης και όχι μόνο. 

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Advertisement