Αναλόγως της έκδοσης, το Combo Cargo μπορεί να φιλοξενήσει φορτία συνολικού όγκου έως και 4,4 κ.μ.

Πληρέστατα εξοπλισμένο και με θέσεις για δύο συνοδηγούς είναι το εσωτερικό του Opel Combo Cargo.

Opel Combo Cargo

Η νέα γενιά του Combo Cargo απέσπασε τον τίτλο του «International Van of the Year» για το 2019 και όχι άδικα δεδομένου ότι έχει τροποποιηθεί άρδην σε σχέση με τους προκατόχους της και πλέον προσφέρει βελτιωμένες μεταφορικές δυνατότητες, πιο ελκυστική σχεδίαση, πιο ευρύχωρη και πληρέστερα εξοπλισμένη καμπίνα, χωρίς να παραβλέπουμε τους νέους πετρελαιοκινητήρες. 
Διαθέσιμο σε εκδόσεις L1 & XL ως προς το μήκος του αμαξώματος, το νέο Combo Cargo προσφέρει χώρο φόρτωσης μήκους από 1,53 – 1,88μ. που χάρη στο σύστημα «Flex Cargo» μπορεί να αυξηθεί στα 3,09μ. – 3,44μ. αντίστοιχα. Με το μεικτό βάρος του οχήματος να μην υπερβαίνει δε τους 2,4t., είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 948 κιλών ή όγκου έως 4,4κ.μ. 
Σε ότι αφορά στους κινητήρες, η Opel προσφέρει ένα μηχανικό σύνολο πετρελαίου 1,5 λτ. σε τρεις εκδόσεις με απόδοση 75, 102 ή 130 ίππων. 
Χάρη στη συνεργασία τους με χειροκίνητα κιβώτια 5 ή 6 σχέσεων ή το νέο αυτόματο των 8 σχέσεων (για την έκδοση των 130 ίππων), τα εν λόγω μηχανικά σύνολα εμφανίζουν μέση κατανάλωση από 3,9λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από 104 g/km σύστημα με το πρότυπο NEDC ή από 137 g/km σύμφωνα με το πρότυπο WLTP. 

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Advertisement