Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To Fiat Fiorino προσφέρεται με πολλαπλούς τύπους καυσίμου και μπορεί να υποστηρίξει φορτία βάρους έως 660 κιλών.

Λιτός σχεδιαστικά και με ανθεκτικές στη σκληρή χρήση επενδύσεις είναι ο εσωτερικός διάκοσμος του Fiorino.

Fiat Fiorino

77.394 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Εξακολουθώντας να κυριαρχεί στις πωλήσεις της κατηγορίας του στην ελληνική αγορά, το Fiat Fiorino είναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετικές μεταφορικές δυνατότητες και περιορισμένο κόστος χρήσης παρά τις ιδιαίτερα μικρές διαστάσεις του αμαξώματος του. 
Το ευέλικτο ιταλικό Vanette μπορεί να υποστηρίξει στο εσωτερικό του φορτία με μήκος 1,52 – 2,49μ., αναλόγως της θέσης του καθίσματος του συνοδηγού και του διαχωριστικού ενώ αντίστοιχα, ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης κυμαίνεται από τα 2,5 – 2,8 κ.μ. Παράλληλα, με το μεικτό βάρος του να μην υπερβαίνει τους 1,75t., το Fiorino μπορεί να υποστηρίξει φορτία έως και 660 κιλών. 
Με ευχάριστο σχεδιαστικά και πλήρως εξοπλισμένο εσωτερικό, το Fiat Fiorino κερδίζει τις εντυπώσεις τόσο με τις μεταφορικές του δυνατότητες όσο –κυρίως- με τη πληρέστατη γκάμα μηχανικών συνόλων του, που περιλαμβάνουν όλους τους τύπους καυσίμου και χάρη στην αποδοτικότητα τους, διασφαλίζουν το μειωμένο συνολικό Κόστος Χρήσης του. 
Πέραν του 1.400άρη βενζινοκινητήρα των 77 ίππων και του ΜultiJet πετρελαιοκινητήρα των 1,3λτ. με απόδοση 95 ίππων, το Fiorino είναι διαθέσιμο και στις Natural Power εκδόσεις με καύσιμο το φυσικό αέριο όπου, η μέση κατανάλωση περιορίζεται στα μόλις 4,4 kg/100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 119 g/km αντίστοιχα.

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)