Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι εκδόσεις Caddy Maxi είναι σε θέση να υποστηρίξουν φορτία όγκου έως 4,7 κ.μ.

Λιτός, στιβαρός και με εξαιρετική ποιότητα υλικών, ο εσωτερικός διάκοσμος του Caddy Van.

Volkswagen Caddy

77.324 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Επί σειρά ετών, το Caddy έχει καταφέρει να αποτελέσει μια από τις πιο εμπορικές προτάσεις της γερμανικής εταιρείας στα ελαφρά επαγγελματικά παγκοσμίως ενώ, καλή είναι η εμπορική του πορεία και στην Ελληνική αγορά. 
Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις αμαξώματος (απλή ή Maxi), το Caddy Van είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με μήκος από 1,78 – 2,25 μ. ενώ, χάρη σε ειδικές λύσεις αναδιάταξης του διαχωριστικού στον χώρο φόρτωσης, ο μέγιστο ωφέλιμος όγκος των φορτίων που μπορεί να υποστηρίξει κυμαίνεται από τα 3,2 – 4,7κ.μ., αναλόγως πάντα της έκδοσης. 
Ωστόσο, εκεί που το VW Caddy κερδίζει τις εντυπώσεις είναι ο τομέας των μηχανικών συνόλων που αναλαμβάνουν την κίνηση του δεδομένου ότι προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης (TSI), πετρελαίου (TDI) ή φυσικού αερίου (TGI) με ισχύ από 102 – 131 ίππου και μέγιστη ροπή από 175 – 300 Nm. 
Τα εν λόγω μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια πέντε ή έξι σχέσεων ή αυτό αυτόματο DSG με έξι ή επτά σχέσεις, επιτυγχάνοντας μέση κατανάλωση (πρότυπο WLTP) από 6,9λτ./100χλμ. για τις εκδόσεις βενζίνης, από 5,8λτ./100χλμ. για τις εκδόσεις πετρελαίου και από 7,3kg για τις εκδόσεις με καύσιμο το φυσικό αέριο.  

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)