Οι εκδόσεις Caddy Maxi είναι σε θέση να υποστηρίξουν φορτία όγκου έως 4,7 κ.μ.

Λιτός, στιβαρός και με εξαιρετική ποιότητα υλικών, ο εσωτερικός διάκοσμος του Caddy Van.

Volkswagen Caddy

Επί σειρά ετών, το Caddy έχει καταφέρει να αποτελέσει μια από τις πιο εμπορικές προτάσεις της γερμανικής εταιρείας στα ελαφρά επαγγελματικά παγκοσμίως ενώ, καλή είναι η εμπορική του πορεία και στην Ελληνική αγορά. 
Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις αμαξώματος (απλή ή Maxi), το Caddy Van είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία με μήκος από 1,78 – 2,25 μ. ενώ, χάρη σε ειδικές λύσεις αναδιάταξης του διαχωριστικού στον χώρο φόρτωσης, ο μέγιστο ωφέλιμος όγκος των φορτίων που μπορεί να υποστηρίξει κυμαίνεται από τα 3,2 – 4,7κ.μ., αναλόγως πάντα της έκδοσης. 
Ωστόσο, εκεί που το VW Caddy κερδίζει τις εντυπώσεις είναι ο τομέας των μηχανικών συνόλων που αναλαμβάνουν την κίνηση του δεδομένου ότι προσφέρεται με κινητήρες βενζίνης (TSI), πετρελαίου (TDI) ή φυσικού αερίου (TGI) με ισχύ από 102 – 131 ίππου και μέγιστη ροπή από 175 – 300 Nm. 
Τα εν λόγω μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια πέντε ή έξι σχέσεων ή αυτό αυτόματο DSG με έξι ή επτά σχέσεις, επιτυγχάνοντας μέση κατανάλωση (πρότυπο WLTP) από 6,9λτ./100χλμ. για τις εκδόσεις βενζίνης, από 5,8λτ./100χλμ. για τις εκδόσεις πετρελαίου και από 7,3kg για τις εκδόσεις με καύσιμο το φυσικό αέριο.  

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Advertisement