Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Πληρέστατα εξοπλισμένος και με πολύ καλή συναρμογή για τα ανθεκτικά πλαστικά, ο εσωτερικός διάκοσμος του Dokker Van.

Xάρη στο σύστημα Easy Seat, ο χώρος φόρτωσης μπορεί να έχει ωφέλιμο μήκος έως και 3.110 χλστ.

Dacia Dokker Van

77.395 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Mε χαμηλό κόστος αγοράς, χρήσης και συντήρησης χωρίς να παραβλέπουμε τις εξαιρετικές μεταφορικές του δυνατότητες, το Dacia Dokker αποτελεί ένα από τα εμπορικά οχήματα της κατηγορίας του
Εκτός της εξαιρετικής σχέσης τιμής - αξίας (Value For Money) που επιδεικνύει, το Dokker Van προσφέρει χώρο φόρτωσης με μήκος 1.271 χλστ. που μπορεί να αυξηθεί έως και στα 3.110 χλστ. μέσω της αναδίπλωσης του καθίσματος του συνοδηγού και του διαχωριστικού (σύστημα Dacia Easy Seat). Αντιστοίχως, ο ωφέλιμος όγκος φόρτωσης αυξάνεται από τα 3,3κ.μ. στα 3,9 κ.μ. ενώ, με το μεικτό βάρος του Dokker να μην υπερβαίνει τους 2,0t., το μέγιστο ωφέλιμο φορτίο που μπορεί να υποστηρίξει ανέρχεται έως και στα 750 κιλά. 
Με υποδειγματική ρύθμιση της ανάρτησης που διασφαλίζει τη βέλτιστη οδική συμπεριφορά αλλά και υψηλό επίπεδο άνεσης για τους επιβάτες, το Dacia Dokker βασίζεται στον αναβαθμισμένο Blue dCi πετρελαιοκινητήρα των 1,5 λτ. για την κίνηση του. Το εν λόγω μηχανικό σύνολο αποδίδει ισχύ 75 ή 95 ίππων με μέγιστη ροπή 220 Nm ενώ η μέση κατανάλωση του ξεκινά από τα 4,2λτ./100χλμ. και οι εκπομπές ρύπων από τα 110 g/km, καλύπτοντας φυσικά τις προδιαγραφές ρύπων της Euro 6D-Temp, σύμφωνα πάντα με τα όσα προβλέπει το –αυστηρότερο- πρότυπο μετρήσεων «WLTP». 

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)